- 1 621
Ano super jednani Doporucuju. Jedu tam 25.5. na vymenu vacek , uz se tesimPokud vím, tak s Halfarem je spokojený i @eko1980.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ano super jednani Doporucuju. Jedu tam 25.5. na vymenu vacek , uz se tesimPokud vím, tak s Halfarem je spokojený i @eko1980.
Clovek by cekal, ze tohle se stane u zubare, ale uz i v servisu?Tak dnes jsem byl velice nemile zaskočen, když mi v auto palkovice řekli, že nepřibírají nové zákazníky Takže co teď? poradí někdo nějaký slušný servis v okolí? děkuji.
eko1980 - jaké jsou tedy u p.Halfara ceny....?Pokud můžeš třeba porovnat jiný značkový servis nebo popř. p.Mikuše?Clovek by cekal, ze tohle se stane u zubare, ale uz i v servisu?
Koupil jsem auto u auto hruška. Hodně krát jsem tam volal kvůli nějaké návštěvě ze bych rad neco udělal ale nezvedali telefon,i když me číslo mají tak nezavolali zpět. Tak jsem přešel k halfarovi a jsem velmi spokojen. Kdykoliv zavolám tak to někdo zvedne. Pokud je operace na delší dobu tak me odvezou domu a pak pro me přijedou. U auto palkovice když jsem řekl ze nejsem členem tak me odmítli.eko1980 - jaké jsou tedy u p.Halfara ceny....?Pokud můžeš třeba porovnat jiný značkový servis nebo popř. p.Mikuše?
Já v těch Palkovicích byl před cca rokem a nebyl problém-zapůjčili i vozidlo po dobu čekání na opravu.Pravda je,že jsem musel asi 3 měsíce čekat,protože už tehdy měli hodně plno a p.Mikuš říkal,že to je fakt fest nabitý s opravama a se zakázkama.Je dobře,že p.Halfar je další solidní firma pro naše Mazdičky.Koupil jsem auto u auto hruška. Hodně krát jsem tam volal kvůli nějaké návštěvě ze bych rad neco udělal ale nezvedali telefon,i když me číslo mají tak nezavolali zpět. Tak jsem přešel k halfarovi a jsem velmi spokojen. Kdykoliv zavolám tak to někdo zvedne. Pokud je operace na delší dobu tak me odvezou domu a pak pro me přijedou. U auto palkovice když jsem řekl ze nejsem členem tak me odmítli.
Koupil jsem auto u auto hruška. Hodně krát jsem tam volal kvůli nějaké návštěvě ze bych rad neco udělal ale nezvedali telefon,i když me číslo mají tak nezavolali zpět. Tak jsem přešel k halfarovi a jsem velmi spokojen. Kdykoliv zavolám tak to někdo zvedne. Pokud je operace na delší dobu tak me odvezou domu a pak pro me přijedou. U auto palkovice když jsem řekl ze nejsem členem tak me odmítli.
Podívej a nema zrovna ten servis uplne stejny princip, jako zubar? Mel bys tam jezdit na pravidelne preventivni prohlidky, narazove dorazis s problemem a jsi vubec rad, ze Ti nasli nejaky brzky termin ... .Clovek by cekal, ze tohle se stane u zubare, ale uz i v servisu?
Já si nic nepřál víc, než mít pravidelný servis u nich...auto mám chvíli dovoz z NDR...ale oni mi ani nedali šanciPodívej a nema zrovna ten servis uplne stejny princip, jako zubar? Mel bys tam jezdit na pravidelne preventivni prohlidky, narazove dorazis s problemem a jsi vubec rad, ze Ti nasli nejaky brzky termin ... .
.... U auto palkovice když jsem řekl ze nejsem členem tak me odmítli.
Jakoze jestli jsem jejich věrný zákazník.Členem čeho?
Chci se zaregistrovat, ale nemůžu, protože nejsem věrný zákazník. Chci se stát věrným zákazníkem, ale to nejde, protože nejsem zaregistrovaný. Klasická Hlava 22. Takže se čeká, až nějaký zákazník umře...Clovek by cekal, ze tohle se stane u zubare, ale uz i v servisu?
Raději začínám žít zdravě,svého fleka se jen tak nevzdámChci se zaregistrovat, ale nemůžu, protože nejsem věrný zákazník. Chci se stát věrným zákazníkem, ale to nejde, protože nejsem zaregistrovaný. Klasická Hlava 22. Takže se čeká, až nějaký zákazník umře...