- 32
Napíšu, taky svou zkušenost s P. Mikušem. Za mě naprostá spokojenost, jezdím k němu už asi 5 rokem. Jezdil jsem tam se svojí 323F BJ, dělal mi na ni opravu priklepanych sedel ventilů díky LPG, proto už do auta LPG nechci ale chápu je to věc názoru... A v době kdy jsem sháněl Mazdu 6 měl na prodej GY 1.8 kterou mi na víkend zapůjčil abych si ji vyzkoušel, sice jsem ji nekoupil neboť můj sen byla M6 GH, a poté co jsem se jel podívat na GH 2.5 jsem se jej ptal, zdali by neměl čas se jet se mnou na ni podívat bohužel byl tak zasekany časově, že mi řekl že kdybych měl nějaký dotaz at mu klidně zavolám a že mi poradí alespoň přes telefon. Nakonec jsem koupil, ikdyž jsem jeho pomoc nevyužil. Auto jsem pak u něj nechal zkontrolovat a vyměnit klínovy řemen a kladky + drobné výměny olej a filtry. Čeho si na tomto servisu velmi cením, je jejich přístup a celkové jednání, že ikdyž člověk řekne že chce vyměnit pouze jednu věc, že auto celé projdou a zkontroluji a v případě, že něco najdou volají zda chce člověk danou věc vyměnit
Pravdou je, že zákazníky musejí odmítat jelikož mi P. Mikus sám říkal že jich je tolik že by časově pak nezvládali plnit objednávky.
Pravdou je, že zákazníky musejí odmítat jelikož mi P. Mikus sám říkal že jich je tolik že by časově pak nezvládali plnit objednávky.