Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Asi multifunkční přístroj.😁Co je to za parádní přístroj.Hoď prosím odkaz.Minulý týden mi zavolal syn, že má vybitou baterku, jestli bych ho nenahodil. Tak jsem vzal kabely, multimetr a manželčina Yarise a vyrazili jsme. Baterka ukazovala krásných 11.4 V, takže jsme auto přes kabely nastartovali a přejeli k nám. Toyotu jsme vyhnali z garáže, zaparkovali tam Sonatu a ta se přes třinát hodin dobíjela doplna. Jak jsem se u toho nudil, tak jsem multimetrem změřil i Mazdu a ejhle, bylo tam 11.6 V. U čtyřletýho auta divná hodnota. Tak jsem jí pak taky dal na nabíječku a za pár hodin bylo hotovo. Došlo mi, že u auta se start-stopem bych měl asi baterku měřit častějc a v Alze jsem za sedmdesát šest korun objednal tu čínskou podivnost do zapalovače, abych furt s multimetrem nelezl k baterce. To víko motorovýho prostoru bez plynovejch vzpěr je sice jako posilka fajn, ale já mám rád svý pohodlí. Dneska ta věc dorazila, tak jsem provedl měření. A ono tam bylo zase 11.6 V. Zkontroloval jsem to multimetrem a dostal jsem stejně smutnou hodnotu. Takže to vypadá, že relativně mladá a krásná baterka má vadný článek. Možná, že někdo z vás má lepší teorii, ale faktem zůstává, že bude nejspíš na výměnu.
Ta veselá část teprve přijde. Napadlo mne, přečíst si návod k tomu čínskýmu zázraku. Vzal jsem si lupu, abych bůbec zjistil co tam je napsáno a musel jsem vám to vyfotit, protože to vypadá, že si při překladu trochu zjednodušili práci a opráskli nějaký další zázračný měřící přistroj. Posuďte sami, co všechno ta mašinka umí
Zobrazit přílohu 56042
https://www.alza.cz/auto/iso-961-voltmetr-lcd-meric-napeti-autobaterie-12-24v-d7854890.htmAsi multifunkční přístroj.😁Co je to za parádní přístroj.Hoď prosím odkaz.
Popravdě to vypadá na něco cizokrajnýho, ale třeba tomu budeš rozumět@BaronX 4roky jsou docela ok. Co je to za baterku?
Minulý týden mi zavolal syn, že má vybitou baterku, jestli bych ho nenahodil. Tak jsem vzal kabely, multimetr a manželčina Yarise a vyrazili jsme. Baterka ukazovala krásných 11.4 V, takže jsme auto přes kabely nastartovali a přejeli k nám. Toyotu jsme vyhnali z garáže, zaparkovali tam Sonatu a ta se přes třinát hodin dobíjela doplna. Jak jsem se u toho nudil, tak jsem multimetrem změřil i Mazdu a ejhle, bylo tam 11.6 V. U čtyřletýho auta divná hodnota. Tak jsem jí pak taky dal na nabíječku a za pár hodin bylo hotovo. Došlo mi, že u auta se start-stopem bych měl asi baterku měřit častějc a v Alze jsem za sedmdesát šest korun objednal tu čínskou podivnost do zapalovače, abych furt s multimetrem nelezl k baterce. To víko motorovýho prostoru bez plynovejch vzpěr je sice jako posilka fajn, ale já mám rád svý pohodlí. Dneska ta věc dorazila, tak jsem provedl měření. A ono tam bylo zase 11.6 V. Zkontroloval jsem to multimetrem a dostal jsem stejně smutnou hodnotu. Takže to vypadá, že relativně mladá a krásná baterka má vadný článek. Možná, že někdo z vás má lepší teorii, ale faktem zůstává, že bude nejspíš na výměnu.
Ta veselá část teprve přijde. Napadlo mne, přečíst si návod k tomu čínskýmu zázraku. Vzal jsem si lupu, abych bůbec zjistil co tam je napsáno a musel jsem vám to vyfotit, protože to vypadá, že si při překladu trochu zjednodušili práci a opráskli nějaký další zázračný měřící přistroj. Posuďte sami, co všechno ta mašinka umí
Zobrazit přílohu 56042