Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To bych se musel ulejtAle jdi, nech kluky at si filozofujou, dej si neco dobreho do sklenice a necti to
Prileju trosku toho benzinu do ohne (nebo nafty, nebo voltu? ), at tu nemame tak chude tema a @Vitus muze znovu menit nazev tematu ... co ten vodik?
Původně jsem chtěl napsat jedno přirovnání, malá myška vs. 10x10m díra, ale předpokládám každý si domyslí jak to nakonec dopadne.je to nudnější než interpelace ve sněmovně, vždy jsem měl Mazďáky za rozumný lidi
Například?ale to co tu teď píší a jak argumentují to je na zvracení
A vůbec,benzin je benzin
Ja (my), co som (sme) napisal(i) diskusny prispevok na tuto temu, som (sme) si to myslel(i ) tiež. :-(..... vždy jsem měl Mazďáky za rozumný lidi ....),
Znate HE3DA? Co vy elektrikari na to rikate? Jsem o tom cetl nejaky oslavny clanek. Dokonce jich mozna bylo vic. Je to takovy "zazrak", jak to prezentujou nebo jen v Letnanech hrajou marketingovou hru?Nevím, tohle je nejen můj názor, shoduju se dost s jinejma elektrikářema.
@Ter Leeloo II
Dalsi otazkou je zivotnost baterie v takovem aute. Jestli bude mit zivotnost 2 - 3 roky, pak koupit novou za 70.000-100.000Kc. Tak to taky neni 2x dobre.
vcera som prave cital jeden report, kde sa zozbierali data majitelov Tesla S a paradoxne tam postupom casu degradacia baterie spomalila, co by som cakal ze sa bude skor zrychlovat
u vozidiel, ktore mali najazdenych 100000mil (160000km) to predstavuje 8% kapacity baterie co pri mojom rocnom najazde cca 20000km by predstavovalo 8 rokov pouzivania vozidla, tak to nie je zas tak zly vysledok
https://electrek.co/2016/06/06/tesla-model-s-battery-pack-data-degradation/
15.nákladních lodí znečistí životní prostředí více než všech 760. miliónu aut světa,tak bojuj @lakilaki.Jinak si připadám na fóru zelených a né na fóru klanu.
Radši 100.příspěvků o koncovkách výfuku nežli toto.
Řeknu už jen jediné, porovnáváš jablko s ananasem.