Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj, chystam se davat Ulter na GH wagon. Kdo to montoval. Kde presne se to rizne a jsou jeste potreba nejake brousici rezaci prace? Na obrazku jde vidět, ze těsně u rozdvojeni je shora nějaký krytka a samotne Tecko je take zesilene. Osobne to asi riznu za tim lehkym ohybem a nastavim to trubkou prumer 55mm s rozsirenim a dopojim sponou 58mm.Mam tu trubku u Tecka docela zrezlou a jak je ta horni krytka, mam tam shora nejake svary po stranach. Moc se mi to nechce vybrusovat..
Zobrazit přílohu 35111
Nekupoval osobne, ale na nissan klubu si chavili italsky MTS. Pohlinikovane, nezuzene v ohybech, dobre pasujici. I jsem o nem premyslel, ale nez doslo na stedni dil, tak jsem Primeru prodal.Kupoval nakonec někdo z Vás obyč. klasiku? Děkuju za odpověďi
Ahoj, jakej ten ulter jsi presně objednal. kazdej ma jiný koncový číslo (116-305/90RS UL7, UL8,...)a na 2,5 combi jsem nenašel, tak si myslim, ze úplně stejny to nebudou. Diky za odpověd.Pasři, tímto všechno jsem prošel. Ano, píšou na 2.0 ale na 2.5 sedí. Taky jsme komunikoval jak přímo s UlterSportu tak se Spei. Příkladám komunikaci. Jinak mám za sebou technickou kontrolu kdy jsem ji dělal v Listopadu. Nic na to neřekli a jim vadí kde co. Říkám ptejte se odpovím.
Zobrazit přílohu 33136 Zobrazit přílohu 33137