• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

motor Benzín - výfuk duplex

Píše to spei, ultersport, tuning-in AOE a další :D o spei jsem četl že místo homologačního certifikátu na konkrétní auto dají jen jakejsi podivně okopírovanej cár papíru, kdyžto ultersport prý vystaví pravej certifikát kde je dopsanej koknrétní typ vozidla a VIN takže uvažuju o tom že toch 1600 Kč navíc asi obětuju
Kdy budeš kupovat tel ulter? Já pořád váhám. Duplex sem měl a jako jo. Ale Fox je Fox:)

Ještě sbírám informace. Ale jdu jednoznačně do Ulteru.

Na 2.0 je taky koukni na ulter.com.pl

Na 2.0 je taky koukni na ulter.com.pl
Psal jsem přímo výrobci do Polska. A i oni mi řekli že na muj typ nemaji, ALE není problem vyrobit. Staci prý přijet k nim do servisu poblíž bielsko biala. Tak s níma zatím komunikuju a zjišťuju zda se to vyplatí jak cenově tak celkove. uvidíme.:)

Vzhledem k tomu že je stejnej vyfuk na 1.8, 2.0 i 2.5 tak to použít půjde

Když je to na rozpětí 1.8-2.5 tak je to i pro tebe

Já sem si to též říkal. Ale kW nesedí. Zajímalo by mě.zda to má někdo hozené ty ultery na me variantě.. ná netu sem nenašel zatím.mic.
Jak píše no_hits. Dle EPC je zadní část stejná u před FL 2.0 MZR i FL 2.0 DISI viz foto ;)
5e4b33a25fabd0b6046875a9b257108e-604x849.gif b7afb939aea8742e6172c3566a7722e2-604x849.gif

Pasři, tímto všechno jsem prošel. Ano, píšou na 2.0 ale na 2.5 sedí. Taky jsme komunikoval jak přímo s UlterSportu tak se Spei. Příkladám komunikaci. Jinak mám za sebou technickou kontrolu kdy jsem ji dělal v Listopadu. Nic na to neřekli a jim vadí kde co. Říkám ptejte se odpovím.

7BF3CBC9-5CD5-4B08-936B-C321E4E0B7E6.jpg 98C441A1-D627-4853-BF45-BC17E5A5212A.jpg

Mě spei i ulter při dotazu na přítomnost homologačního listu odpověděli že vše potřebné je v balení od výrobce. Psal jsem i výrobci do Polska, ten zatím neodpověděl.

@Ruman je úsměvný že dle výrobce na 2.5 sedí viz foto v předchozím příspěvku :D

Screenshoty textu v e-mailu, to jako vážně?

Odesláno z mého Mi 10 pomocí Tapatalk

@no_hits jestli jej budeš teda objednávat, tak dej prosím vědět jak ten papír k tomu vypadá. Čeká mě taky výměna a už to nechci moc odkládat. Děkuji.

@no_hits jestli jej budeš teda objednávat, tak dej prosím vědět jak ten papír k tomu vypadá. Čeká mě taky výměna a už to nechci moc odkládat. Děkuji.
Já sem to objednával předtím (cca 8let zpět) na oplaadostal sem takovýto papír, tak sem taky zvědavý zda to bude teď už něco jiného. IMG_20210226_071120.jpg

Back