• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

motor Benzín - výfuk duplex

Pokud ho máš už děravý tak nejspíš bude nastejno nebo tišší :), je to úplně v pohodě, příjemný zvuk, jel jsem 750 km s rodinou a nikdo neřekl ani slovo, slyší to hlavně ty za tebou a jen sama chvála. Když přijedu v noci domů tak nikoho neobtěžuji

@JodiBB kdyby jsi chtěl mužů ukázat jak budu mít cestu do Brna. Mám Polský Ultery a spokojenost. :)
Dik, uz mam z nemecka objednany Fox. Chtel jsem objednat v CZ ale doba dodani 14tydnu. V DE meli psane skladem. Nakonec ale taky cekaji na dodani od vyrobce. Psali teda 4 tydny, tak uvidime :/

Dik, uz mam z nemecka objednany Fox. Chtel jsem objednat v CZ ale doba dodani 14tydnu. V DE meli psane skladem. Nakonec ale taky cekaji na dodani od vyrobce. Psali teda 4 tydny, tak uvidime :/
Ahoj,můžu se zeptat kde jsi objednával z toho Německa?Tady mi taky řekli 14 týdnů takže to je pro mně pozdě chtěl jsem to mít do technické hotový,takže to Německo asi jediná možnost.Díky

Ahoj,můžu se zeptat kde jsi objednával z toho Německa?Tady mi taky řekli 14 týdnů takže to je pro mně pozdě chtěl jsem to mít do technické hotový,takže to Německo asi jediná možnost.Díky

A na kterém shopu ti to řekli? Mě řekli na Escape6, že bude tak do osmi týdnů nebo jak a do čtrnácti dnů jsem ho měl doma

Escape6 rekl ted i mne ze to bude tak 14 tydnu. Ono to bude tim, ze vyrobce na strankach uvadi 14-16tydnu. Proto jsem objednal v DE kde jsem myslel ze maji skladem, ale taky rekli ze cekaji na vyrobce a do 4-5tydnu odeslou. Mesic uz presel. Ale tak svatky, no. Uvidime.

Tak jsem to dnes objednal přes dein-sportauspuff.de,psal mi že za týden by to mělo být vyrobený tak jsem zvědav,4 měsíce a týden je rozdíl :D

Ahoj , tak jsem koukal po necelém roce na výfuk od Foxe ,který mám na autě ( cca 25000 km) už rezne v originál svárech, takže je otázka jak dlouho vydrží (nejspíš nerez z aliexpresu )

Tak vyfuk z dein-sportauspuff.de uz je na ceste. Ted uz jen najit nekoho v Brne, kdo mi to vymeni :/

Ahoj , tak jsem koukal po necelém roce na výfuk od Foxe ,který mám na autě ( cca 25000 km) už rezne v originál svárech, takže je otázka jak dlouho vydrží (nejspíš nerez z aliexpresu )
to veru moc nepotesi o_O tak ked pride moj s reklamacie co sa uz neviem dockat tak to pre istotu aj osetrim tie zvary s farbou na vysoke teploty pre klud na dusi .

Tak mam na aute foxe. Zvuk se zda celkem decentni. Akurat jsem s tim dojel domu a zjistil ze v nizkych otackach pri rozjezdu jak se motor vic klepe tak to o neco rezonuje. Vypada to ako nejaky plast/naraznik nebo mozna tepelny stit. Jeste to budu resit se servisem kde to montovali, nemam pristup k jame abych zjistil co to je.

Dnes som tiež rozbaloval Foxa, no nadšenie hneď opadlo ... Po 2 mesačnom čakaní docela sklamanie. Jeden tlmič nazvárany total šrégom do Číny a jedna koncovka nejde poriadne nasadiť kôli zváru :D čo sa dalo čakať, covid kríza.

IMG_20210123_165219.jpg IMG_20210123_165312.jpg IMG_20210123_165506.jpg

Otazka, treba pri vymene zadného tlmica okrem tesnenia L501-40-305 dokupit este nieco?

Back