• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

motor Benzín - výfuk duplex

Minulý týden jsem byl na TK, zapsaný FOX v TP nemám jen jsem doložil osvědčení. Nikdo nic takového nepožadoval zapisovat do TP :)

já bych řekl že je to prostě náhradní díl z druhovýroby, u walkera, bosalu, mts taky nic nedokládáte přece

Je to možný, že to na stk přejdou bez povšimnutí. Ale zas když si koupíš neorigo laděnej tlumič, tak tě z stk taky vyrazej. Ten Fox je teda trochu něco jinýho, je to větší kus a je vidět že je přímo na míru. No, za dva roky se ukáže.

jako u roury která tam očividně nepatří navíc kolikrát s typickým rámusem i na volnoběh, to samozřejmě chápu, ale FOX je klasickej náhradní aftermarket díl na konkrétní vozidlo. Samozřejmě když na STK narazí člověk na vola, tak nenadělá nic.

Já měl letos na technické tak poctivého technika, že mi kontroloval i oba tlumiče zda je na nich homologace. Kdysi s 323f BA jsem prošel s ultersportem i když řeči měli, že mu chybí Ečko, ale dělal jsem blbého, že jsem myslel, že je to originál a pustili mě. S Protege s výfukem Racing beat si pro změnu výfuku vůbec nevšímali i když E samozřejmě taky neměl jelikož to bylo auto dovezené z USA

Zdar hosi ma tu niekto vymenené výfuky na sedane alebo lifte 2.5ke za oválne nehodidete sem nejeke foto ako to vyzerá na nete je fotiek malo a väčšina combi dikes

Spíš bych řekl že se ptá na tlumiče než koncovky

Spíš bych řekl že se ptá na tlumiče než koncovky

Jednalo sa mi o vzhľad idem meniť aj s tlmicom lebo presne vo Véčku mam dieru. Chcel som zmenu lebo tie ovaly vyzerajú dobre co pvmichal s foto aj potvrdil. Len ulter tie koncovky nemá také pekne ako fox. No fox zas stojí 2x toľko takže teraz neviem ci ulter kruhy alebo ovaly z foxu... Lebo zas 320 vs 640eur...

Nepotrebujem to vyslovene že hneď zajtra na nejakej českej stranke som ich našiel myslím do 600eur len to je to ze 600eur... Hľadal som aj rezenzie na ulter niekto nadáva niekto tvrdí že v pohode ma 6 rok emisnú spravil atď. Takže jak tu niekto napísal všetko je to o peniazoch

Zdar, musím meniť komplet výfuky na mojej 2,5l šestke. Fox je mi pridrahý, tak rozmýšlam nad Ulter - má niekto dlhodobejšiu skúsenosť? V balení je aj montážny materiál/tesnenia/silentbloky/všetko potrebené na výmenu? Díky

Když si pročteš celý téma, dozvíš se odpověď

no_hits, díky za "radu", tému mám samozrejme prečítanú, ale ani na jednu otázku som odpoveď nenašiel - dlhodobá skúsenosť s Ulter a prítomnosť montážnych dielov/silentblokov... máš ešte nejakú múdrosť na srdci? :poop: : unamused:

Mám - vem FOX stejně nebudeš mít jinou možnost pokud chceš aby to fungovalo a nebyl to polskej shit

Back