- 5 958
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pokud odhlucnujete ..na jiste smysl odhlucnit i B sloupku hlavne nahore u hlavy je to znat..od strednich rychlosti
6ka neni z mexikaTrochu korosse.
Asi Mexiko.
moc tomu prave nerozumim, doufal jsem v nejaky pripadny odkaz na alternativni repro...Když dodržíš výkon Repráků tak by neměl být problém s jinou značkou. Ale už bych sháněl s větším magnetem
Ale reprak jo.6ka neni z mexika
Ahoj Natural, chystam sa to zalepit ale ako najlepsie zhodit tapacir aby som nic nepolamal, je na to nejaka sada nastrojou co musim mat alebo to ide nejak jednoducho?Že by běžná závada? :
Nějaký 200mm, 2 Ohmy, to se bude těžko shánět za levno. Nejlepší bude koupit jetý z Allegra nebo z vrakáče.moc tomu prave nerozumim, doufal jsem v nejaky pripadny odkaz na alternativni repro...
Ahoj Natural, chystam sa to zalepit ale ako najlepsie zhodit tapacir aby som nic nepolamal, je na to nejaka sada nastrojou co musim mat alebo to ide nejak jednoducho?
Prave som si to opravil u sofera... So sekundakom len dva sroby na tapacir a zapadky... A 4 skrutky na reprak... Nechapem odkial tam ta voda natiekla... Alebo, kondenzovana??!repro je z Mexika, měl jsem ho taktéž v ruce a lepil..
pravé dveře ..
Zobrazit přílohu 16620 Zobrazit přílohu 16621 Zobrazit přílohu 16622
Tady je to pekne vysvetlene, doufam ze to nebude nikomu tady vadit
http://www.mazdaclub.cz/user_images_category.php?id=868