Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A jaké práší a pískají? ATE normální, ATE Ceramic, oboje?ATE jsou dobré ale hodně práší. Také už několikatou sadu začali po čase pískat. S Textar jsem neměl zaden problém. Aktuálně budu zkoušet Zimmermann.
Důležité je nekoupit nějakou kopii, z nejlevnějšího eshopu.
ATE normální. S ceramic zkušenost nemám.A jaké práší a pískají? ATE normální, ATE Ceramic, oboje?
Jj ATE normální práší jak ďas ale nikdy mi nepískaly.ATE normální. S ceramic zkušenost nemám.
Tak to je potřeba rozlišovat, jestli ATE "Original" nebo "Ceramic".ATE normální. S ceramic zkušenost nemám.
Pískání jde na nějaký čas vyřešit, očištěním a lehkým přejetím desek na jemnym smirku.Mě hodně zajímají ty ceramic pač mám už třetí rok ty Ate originál a až druhý rok začali pískat a práší teda hodně. Ale oni asi zvládnou ještě dost.
Samsung S22 256GB Tapatalk
Podle oficiálního katalogu ATE se na BM k dnešnímu dni nedělají zadní desky Ceramic pro mechanickou ručkuAhojte, mam ted na stole konečně výměnu zadních brzd. V servisu mě to nenapadlo řešit co tam dají - dali Bosch a je zo zvlněné.
A teď k jádru věci - chci dát ty ATE Kotouče s ATE ceramic deskami, ale nemůžu je nikde najít pro M3 BM s manuální ručkou na zadek. Dokážete poradit?
Škoda, myslel jsem, že je to jen otázka špatného hledání. Dostal jsem právě nabídnuty Zimmermanny, ale o těch píšeš o kousek výše, že bys je na Mazdě nechtěl. Je tedy něco lepšího než ty Zimmermany nebo to mám nechat tak?Podle oficiálního katalogu ATE se na BM k dnešnímu dni nedělají zadní desky Ceramic pro mechanickou ručku
TecDoc
TecDoc Catalogue by TecAlliance - one of the world's leading global vehicle and spare parts catalogues for the automotive aftermarket based on the TecDoc standard.web.tecalliance.net
Na zadky jsem taky váhala, co tam dát.. Nakonec tam mám Textary, to mi z toho výběru vyšlo asi nejlépe, když jsem nechtěla obyč ATE, a zatím se to zdá ok, uvidím časem.Škoda, myslel jsem, že je to jen otázka špatného hledání. Dostal jsem právě nabídnuty Zimmermanny, ale o těch píšeš o kousek výše, že bys je na Mazdě nechtěl. Je tedy něco lepšího než ty Zimmermany nebo to mám nechat tak?
Trw + trw nie, mám mesiac a kolesá zo striebornej na antracitČeká mě výměna zadních brzd na GH 2.5.
Projel jsem tu vyhledávání a moc moudrej z toho nejsem.
Byl jsem rozhodnutý pro ATE, protože i na oktávce byly vždy bez problémů, ikdyž je pravda, že práší jak svině. Jelikož je mazda hezčí auto, rád bych měl kola zaprášená trochu míň
Asi zkusím TWR nebo nějakou kombinaci, ATE kotouč a TWR desky....
Máte nějaké časem updatované postřehy?
Každopádně bych se rád zeptal, dáváte odvětrávaný nebo plný? Chápu, že na zadku to třeba tak zásadní není, ale můžete odpovědět i pro předek
Děkuju za pomoc.