Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nepotrebuju novy auto. Jen chci novy kotouce, ktery se jednak casem nezvlni, nebudou brzdit hur, dlouho vydrzi a bude na ne spoleh. I s tema plain ebc kotoucema s greenama bych mel byt spokojeny, ale kdyz uz do toho davam ty prachy, chci to nej,co za to muzu dostat.@mellda , to by asi chtělo spíš pořídit jiný vůz, nejlépe US verzi Subaru WRX STI, kde v sériovém stavu zastavíš 100-0 pod hranicí 34m. Zároveň nemusíš ani špekulovat nad zvyšováním výkonu. (možná snad jen jak a kde upevnit kanystry na benzín )
Četl jsem, že origo se můžou zvlnit. Tomu bych se rád vyhnul. A pokud by byla možnost mít i nějaký s drážkama/děrovaný, šel bych radši do těch, protože jsou hezčí.
Ok. Takze se na EBC nemam tak upinat. Mam teda vzit ty Zimmermany? A nebo ty http://www.jpvyfuky.cz/brzdy-a-brzdove-sestavy.php? Ani nevim,na kolik prijdou (nevsiml jsem si,ze by tam byly ceny). A nebo budou nejlepsi ty obyc EBC za 12k za celej set? Je to drahy? Koukal jsem na jpvyfuky a vypadaji fakt pekne. Docela jsem prisel o iluze,kdyz jsem cetl,ze brzdy vydrzi 1-2 roky.