- 270
Tak jsem našel nového (alespoň pro mě) prodejce a nikde ho tu nevidím, tak pište zkušenosti.
http://www.carstarpraha.cz
http://www.carstarpraha.cz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
společnost z Marshallových ostrovů
Stejní majitelé, jako vedlejší Hyundai, asi daňová optimalizace. Ale pan Cigánik dělal dřív pro Nevrlu - Infiniti.krásnej předpoklad pro důvěryhodné podnikání![]()
Také mohu pana Vydru doporučit. Měl dobré znalosti o poptávané MX-5. Nabídl lepší prodejní cenu než konkurence na Spořilově.Kupoval som tam mazdu 3, co sa tyka celeho procesu tak nemam vyhrad - veduci predaja p.Vydra je clovek na spravnom mieste. Za mna teda odporucam.
tak po dnešku se s vámi musím podělit o negativní zkušenost s tímto prodejcem. Ještě na začátku musím říct, že to nijak nesouvisí se servisem, kde jsem byl zatím vždy se vším spokojen a vše proběhlo podle předchozí dohody. To se ale nedá říct o prodeji vozu, který jsem zde měl domluvený , zaplacený a nakonec ho nedostal.
Vše začalo 28.1.2020 kdy jsem do Car Star p.Zelenému poslal email s poptávkou po CX-30 a možností protiúčtu mojí M6. Druhý den přišla odpověď s tím, že k nacenění výkupu potřebují kopii velkého techničáku, tu jsem tedy obratem poslal.
Další den přišel email s cenovou nabídkou na CX-30, požadovaná konfigurace se nacházela u dealera v Č.Budějovicích a pokud bych o něj měl zájem, není problém ho stahnout do Prahy. Na tom jsme se tedy dohodly.
31.1.2020 přišel další email s objednávkou na CX-30, kde byla součástí dohodnutá výkupní cena za M6 a zároveň zálohová faktura. Poslal jsem tedy zálohu 20 000 kč.
Dál probíhala emailová komunikace ohledně nějakých doplňků a pojištění vozu. Pojištění jsme taky domluvily a vše vypadalo v pohodě.
10.2 dorazila k podpisu plná moc na přepis mojí M6 a další zálohová faktura na doplacení CX-30. Odeslal jsem tentokrát 65 000 kč. A čekal kdy bude vše připravené a vůz budu moct převzít. Dohodly jsme se na 14.2.2020
A teď to přichází. 14.2.2020 dorážíme do Car Star o něco dřív, takže ještě vyřizují klienta před námi, to nám nevadí, protože máme klid si prohlédnou svou CX-30, do které jsme si rovnou přendali naše věci. Když se na nás dostala řada, začalo klasické předávání vozu s tím kde co a k čemu je, nějaké to papírování, podepsání všech smluv a konečné předání vozu. Vše podepsané, vůz je tedy náš.
K mému údivu teď teprve vyrážíme na oddělení výkupu vozu, kde to vypadá jakoby o ničem nevěděly, nevím jak to zde funguje. Vše si opíší auto nafotí a já se přesouvám zpět, abychom mohly konečně odjet, ještě potřebuji smlouvu o odkupu M6, abych mohl zrušit pojistku.
Po nějaké chvíli přichází p.Zelený a s ním studená sprcha, že prý je problém s odkupem M6, že si neuvědomil, nebo přehlédl, že není možný odpočet DPH. Ale to přeci věděly od začátku, když jsem jim říkal, že mám vůz na sebe soukromě navíc měly k dispozici kopii velkého techničáku.
A co teď ?? Najednou je cena výkupu o 120 000 nižší !!!!! Tak to překonává i proslulé praktiky AAA . Na to tedy reaguji tím, že to asi celé odpískáme, že takový pokles ceny a doplatek na CX-30 nejsem ochotný akceptovat. Návrh prodejce, zda bych to nechtěl řešit nějakým úvěrem je poslední kapka. Takže vše jedním škrtnutím propisky končí, peníze které jsem poslal ( 85 000 kč ) mi prý pošlou zpět na účet. Beru si zpět klíče od M6 se všemi papíry a opouštíme salon.
Člověk by čekal třeba alespoň nějakou kompenzaci, nebo cokoliv, ale omyl, prostě nic .... Z mé strany nebylo žádné pochybení, celá chyba je na straně prodejce a já to tahle pěkně schytám.
Takže mě to stálo čas s papírováním, dovolenou v práci, nějaké běhání s financováním doplatku a zbytečnou cestu do Prahy, kde jsme po 3 hodinách odjely bez předem domluveného vozu.
Vůbec nikoho nezajímá co mě to stálo a co to pro mě obnášelo, ani co to pro mě znamená dál, protože jsem nějaké nabídky mezitím odmítl.
Tak to je moje zkušenost s nákupem vozu u Car Star Praha. Od začátku jsem jim vše řekl na rovinu, nic nezatajil a nakonec dopadl takto ...