Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zdravím, mám zřejmě stejný problém.
Na cestě se mi rozsvítila kontrolka motoru. Hned jsem zajel do mazdy kde mi to napíchli a říkají, že je to ojedinělá chyba a že je to něco se škrtící klapkou asi se při jízdě přišprcla, protože už může být zanesená a že mi doporučují ji raději vyčistit.
Opět se mi rozsvítila po cukačkách po městě, tak jsem si to napíchl na svou obyč diagnostiku za 200 Kč a ukázala mi chybu P2009 po vymazání cca po dalších 30km cukačkách mi zase vyskočila chyba P2009, tak nevím jestli v mazdě měli stejnou chybu nebo ne.
Podle obrázků, které jsem našel na odkaze od "mrvevl" jsem hledal i u sebe, ale mám benzín 2.5 a verzi GH, takže to mám asi trochu jiné.
Našel jsem dvě podobné veci a podle kódu jsou obě podtlakový ventil, tak nevím který to může být. Osobně vsázím na ten první - zelený
Prosím tedy jestli někdo z vás ví, který to zrovna je a nebo jesstli to může mít spojitost s tou škrtící klapkou?
Děkuji
Jo a ještě dodám. V jak jsem to přivezl do mazdy a těď jsem se v tom šťoural, tak jsem zjistli, že byla volná hadice mezi vzduchovým filtrem a motorem.
Zobrazit přílohu 5194 Zobrazit přílohu 5195 Zobrazit přílohu 5196