• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

benzín Čipování motoru

Seržant

nový člen
Ověřený uživatel MazdaKlanu
6
Zdravím všechny,

chtěl bych se zeptat členů klanu, kteří mají čipovaný motor na Mazdě CX 3 a nebo i jiném tipu vozidel a jak jsou s ním spokojeni? Uvažuji o tom, že bych si to nechal na mé Mazdě 89Kw udělat, ale sháním informace a popřípadě i firmu, co toto dělá a i v nějaké kvalitě i se zárukou. Jde mi o to, že při předjíždění nemám potřebný výkon na předjetí a auto se jen pomalu rozjíždí a předjetí trvá dlouho. Vím, že atmosféra není letadlo, ale přece jenom....
Všem děkuji za informace SERŽANT

Zdravím všechny,

chtěl bych se zeptat členů klanu, kteří mají čipovaný motor na Mazdě CX 3 a nebo i jiném tipu vozidel a jak jsou s ním spokojeni? Uvažuji o tom, že bych si to nechal na mé Mazdě 89Kw udělat, ale sháním informace a popřípadě i firmu, co toto dělá a i v nějaké kvalitě i se zárukou. Jde mi o to, že při předjíždění nemám potřebný výkon na předjetí a auto se jen pomalu rozjíždí a předjetí trvá dlouho. Vím, že atmosféra není letadlo, ale přece jenom....
Všem děkuji za informace SERŽANT
Kontaktuj soukromou zprávou @shr3k to je jediný správný člověk ,kterého potřebuješ.

Hlavně se nauč nejdřív hledat a potom zakládat ;)

Zdravím všechny,

chtěl bych se zeptat členů klanu, kteří mají čipovaný motor na Mazdě CX 3 a nebo i jiném tipu vozidel a jak jsou s ním spokojeni?
Mám motor odemčený s seřízený na 100 oktanový benzín. Je to živější, zpátky bych to nedal, ale zas tak moc od toho nečekej. Asfalt to netrhá.

Back