Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Kdyby si viděl co udělá s plastovym nárazníkem real koncovka na vejfuku (viz moje MPS, kde mám místo fake koncovek reál přímo na vejfuku) , tak bys pochopil.A zase ty fake vyfuky...Jako fakt nechapu co na tom usetri...?
Mozete si uz aj objednat, kupitToto bude střela . Toyota Yaris GRMN 1.8Turbo, 210HP (se to pak ještě přifoukne, pošteluje a bude tam 250 ani se nemrkne )
Zobrazit přílohu 9619
http://www.auto.cz/toyota-odhaluje-detaily-yarisu-grmn-hot-hatch-100-km-h-zrychli-6-7-107842
osobně se mi líbí z profilu a zezadu, ten předek mi nějak nesedí. je takovej "uťáplej"... asi ta maska chladiče by mohla být dravější. jinak barvy super, ta žlutozelená je libováTohle by se myslím dalo