Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A že jsem tak zvědavej, po jakým autě pokukuješ? už máš něco konkrétního, pochlub se, třeba pro inspiraci, taky přemýšlím o změně ...Byť to blízko, nemám problém, ale od nás je to 350km a na najbližšie hranice asi 170km a aj tie sú v tom to prípade nemecké..![]()
Jak říkáš, byl to rodinný důvod, zánovní auto... Aspoň člověk prozřelJsem úplně nechtěl vyvolávat šermovačky. Já jsem se dokázal vyblbnout i v Renaultu Megane kombi s 1.5 dCi. To auto mělo tak brzkej nástup adrenalinu, že to vlastně bylo velmi zábavné autoSpíš mě zajímalo, jak je možné, že někdo, kdo chápe atmosferický japonce si může pořídit oturbenou sekačku bez řidičský odezvy za vlastní peníze
Ale asi to bude ten vliv rodiny, kterej já naštěstí nemusím do svého výběru promítat... Každopádně, ať se ti s 6 dobře žije a kouzlí úsměv na rtech v zatáčkách, tak jak to rodinnej francouz neumí![]()
Tak nakoniec sme nekúpili "Japonca"Suzuki Swift Sport 1.6 100kW , celkem sranda svezení![]()
A že jsem tak zvědavej, po jakým autě pokukuješ? už máš něco konkrétního, pochlub se, třeba pro inspiraci, taky přemýšlím o změně ...