Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Takze to vychazi na peknych 1.7 na kilometr za palivo. Tak jsem si spocital, kolik to vychazi v mem pripade (u stavajici GJ) ... no a jsem v podstate na 3.0 tedy o nejakych 76% vic ... bleh .... krásných 504000,- Kč za 296000km ...
Shodou okolnosti mi vcera kolega posilal video ...Mel jsem vsak divny pocit s rizenim v ruce pri zatahu auta ... jakoby to plavalo. Nedokazu to popsat, neznam takove veci. Jestli to je tim, ze to auto v zatahu zene zadni naprava (a ja jezdil vzdy jen z predokolkama) nebo tim jinym vyvazenim (jezdil jsem vzdy jen s "vse na predku"), takze pri akceleraci tak dobre neridi predni kola? Nevim, nejsem odbornik. Ne, ze bych mel pocit, ze sjedu z dalnice do svodidel, ale najednou to bylo takove ... volnejsi.
Vyjimecne musim uznat to stejne. Ikdyz se bezne SUV a VW branim, tak tohle se mi svym zpusobem libi ... samozrejme v R-Line Black Style, jinak je to zas cinska tovarna na chrom .Dovedl bych si představit v garáži... https://www.volkswagen.cz/novy-touareg
Neuvazoval jsem. Ja nepotrebuju nutne auto GT typu. Jen me proste Stinger zaujal, libi se mi a je cenove, kam bych jeste tak nejak dosahl. Jak jsem jiz zminoval nekde v jinem tematu @Krabat-ovi, me ta premiovka trosku odpuzuje a tak jsem se ani nebyl v salone zeptat, co by to realne stalo (ikdyz je pravda, ze jsem jednou, asi ve slabsi chvilce pred Vanocema, zavital do Audi salonu). Cenikove je BMW nekde jinde, ale treba by se to nejakyma slevama srazilo na neco rozumneho, ale dost pochybuju.BTW: co bmw 4.. neuvazoval jsi?
Cenikove je BMW nekde jinde, ale treba by se to nejakyma slevama srazilo na neco rozumneho, ale dost pochybuju.
Nezkousel ... co kdyby se mi to nedejboze zalibilo? Kdo pak bude na ty premiovky vydelavat?no a zkousel jsi se do tech aut posadit?
Jasne, ze nemusim v plne palbe, ale i tak si myslim, ze to s 20% slevou uplne nebude stacit.
Ale?No ... beztak to vypada, ze nakonec se koupi Insignia Country Tourer a bude po srande .
Ale jo, ja obcas kolem Inveltu jezdim a chtel jsem se tam stavit podivat. Jen mi na to nikdy nevysel spravne cas.A uprimne.. pristup v Inveltu je zatim neporovnatelny s cimkoliv, co jsem videl u Mazdy. Ceny podobne.
Tak to ja se teda take s cenou pohybuju kolem 1.1M, uz jsem si skoro rikal, jestli neustoupit z Exclusive barvy (po sedackach nejdrazsi polozka a to ani nechci Brownstone).Už tak byl oheň na střeše kvůli dvacce přetáhnuté přes mega.
Fakt jo? Cos tam dával? Nezávislé topení a tažné? Já mám tohle.Tak to ja se teda take s cenou pohybuju kolem 1.1M, uz jsem si skoro rikal, jestli neustoupit z Exclusive barvy (po sedackach nejdrazsi polozka a to ani nechci Brownstone).