- 2 675
Tak co? Byl jsi se aspon podivat, co Ti privezli?Dodávka nového neMazda povozu se z 28.3. posunula na 18.2. Sakra, ještě budu shánět zimní pneu (ba ne, nechám jim to na salónu kdyžtak ten měsíc).![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak co? Byl jsi se aspon podivat, co Ti privezli?Dodávka nového neMazda povozu se z 28.3. posunula na 18.2. Sakra, ještě budu shánět zimní pneu (ba ne, nechám jim to na salónu kdyžtak ten měsíc).![]()
Mám od prodejce job number, ten mám zadaný do my.opel.cz a pak jde přes API získat JSON s dalšími informacemi.Tyjo, do jakeho systemu to koukas? Nebo pres znamost dealera nekam nahlizis?
Jo no. Ale Ty jsi me vyberem barvy take prekvapil. Myslel jsem, ze Te cervena jiz omrzela a nakonec si objednas velmi podobnou. Nebo proste jen omrzela na Mazdach pouze?Pohřební...
Mám od prodejce job number, ten mám zadaný do my.opel.cz a pak jde přes API získat JSON s dalšími informacemi.