Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Vim, ze jsem na toto nikdy neodpovedel, ale ja jsem hrozne mizerny recenzent/kritik. Jak jste si vsimli, za tu kratkou jizdu jsem si ani nebyl schopen vsimnout toho "hrozneho" chovani Lineartronicu/motoru. Ja potrebuju daleko vetsi cas, nez si veci osaham a zhodnotim. A pak ... casto jsem proste spokojen s tim, co je, beru veci tak, jak jsou.Co interier, sedacky .... podvozok, riadenie ?
Tak nezaručená informace, prý by tam měli dát 1.6 SIDI Turbo 200k s filtrem, jak se dává do Astry, no to bude výhra.No to jo, ale pokud vim, tak nema koncit Insignia jako model. Problem s budoucnosti ma ten konkretni motor, o ktery bych pripadne stal (ten, co ma @shr3k objednany) - 2.0 TURBO (191kW/260k).
Tak jaka?Na buduci tyzden mam prislubenu dalsiu skusobnu jazdu na Stinger 3.3 6V benzin.
OMG .... dufam, že ešte aj potom odolám pokušeniu, vymenit mazdu za kia.