Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dodávka nového neMazda povozu se z 28.3. posunula na 18.2. Sakra, ještě budu shánět zimní pneu (ba ne, nechám jim to na salónu kdyžtak ten měsíc).
Vyrobcovia pristrojoviek to asi vedia lepsie ako my, co chceme, co potrebujemePřesně, ovládání iDrive, jako má BMW nebo Mazda je perfektní a intuitivní. Lepší, než ohmatávat displej, i když má perfektní haptickou odezvu.
No rozhodně se těším na recenzi ne-mazda vozuDodávka nového neMazda povozu se z 28.3. posunula na 18.2. Sakra, ještě budu shánět zimní pneu (ba ne, nechám jim to na salónu kdyžtak ten měsíc).
Co to znamena? @Davep je majitelem takoveho vozu nebo pracuje v AUTO Hlavacek a.s., kde ho prodavaji?Já už se taky těším na cestu do Olomouce za @Davep na 3,3
Predpokladam, ze nikdo strizlive uvazujici, ta auta nemuze realne porovnavat jako celkove auto proti autu. Proc to video vzniklo, jak vzniklo, to nevim. Ale vypovida jen a pouze o jizdnich vlastnostech danych modelu. A protoze cena auta neni jen o jizdnich vlastnostech, tak z videa to moc o cene nemluvi. Maximalne si muze majitel/zajemce Stingeru rict, ze mu to jezdi, jak Panamere s trilitrem .Nahlížet na to optikou ceny je jiná věc. Jenže Kia to video udělala jako srovnání s nejvyšší prémií a neuvědomuje si, že vybudovat si prémiový image, to je běh na dlouhou trať.
ProdejceCo to znamena? @Davep je majitelem takoveho vozu nebo pracuje v AUTO Hlavacek a.s., kde ho prodavaji?
Ale z toho pohledu ceny, ikdyz je Stinger mozna drazsi, nez by musel byt. Co si ale chces za 1.4M poridit noveho, co bude stejne velke a vykonne/rychle?
Ja vim, trosku jsem se do toho zamotal. Jinak na me prave ta "premie" pusobi spise opacne, odrazuje me od sebe. Protoze presne hned v necich ocich budu za snoba a burzousta. Nasi jednu dobu meli (v dobe, kdyz uz jsem u nich nebydlel) BMW 5 a pak Audi A6, tak mi to tak prislo, ze lidi jsou neprijemni uz jen proto, ze Te videji prijet nejakym autem.No já už jsem Ti jednou psal, že bych si připlatil a šel do Audi, což je moje srdcovka.