Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nastala zmena programu (u mna) :-(@lakilaki ,tak jake to bylo?
Ještě je tu CX-5 shr3kova švagra číslo 1 a GH švagra číslo 2. Oba nakaženi mazdavirem. A já se zase vrátím za nějakou dobu až bude nová 6 nebo CX-8.A bude opelklan? Nebo tady uděláme sekci Shr3kův Opel?
Zrovna pred trema dny byl test i na auto.cz - Opel Insignia Country Tourer 2.0 Turbo – Reklama na ticho!někdo tu nedávno pokukoval po Insignii, tak tady je jeden testík , nevypadá zle, ale s Oplem nemám osobní zkušenost https://www.vybermiauto.cz/recenze/test-opel-insignia-country-tourer
Vcera jsem se byl projet s novou Imprezou take s CVT/Lineartronicem a nejak priserne mi to neprislo. Jasny, kdyz to prislapnes, tak to tam leti pres 6k otacek a hluk to je. Ale ze by to bylo nejak dramaticky horsi (jeslti vubec), nez soucasny 2.5 SkyActiv pri kick-downu, to bych uplne nerekl. Ale ok, jezdil jsem asi jen 30 - 40 minut.Outback 2.5 je proti CX-5 2.5 určitě vhodnější do terénu díky X-Mode, ale motor je slabší a to kvílení na plný díky CVT by mě asi docela štvalo.
A jaka je vlastne budoucnost Tve soucasne GJ?Ještě je tu CX-5 shr3kova švagra číslo 1 a GH švagra číslo 2. Oba nakaženi mazdavirem. A já se zase vrátím za nějakou dobu až bude nová 6 nebo CX-8.
Jasny, kdyz to prislapnes, tak to tam leti pres 6k otacek a hluk to je. Ale ze by to bylo nejak dramaticky horsi (jeslti vubec), nez soucasny 2.5 SkyActiv pri kick-downu, to bych uplne nerekl. Ale ok, jezdil jsem asi jen 30 - 40 minut.
Pomalu se chystá k prodeji. Samozřejmě bude opět top, včetně motoru.A jaka je vlastne budoucnost Tve soucasne GJ?
Co interier, sedacky .... podvozok, riadenie ?Nic takoveho, ze by otacky zustaly na vysokych tisicich jsem nepozoroval, stejne to potom spadlo dolu, kdyz jsem prestal zrychlovat a jel ustalenou rychlosti. Ale jak rikam, jezdil jsem chvilku. A prave kvuli tomu CVT jsem si to sel zkusit.
Ale kdo vi, treba ted vyhraju Imprezu na ten tyden zdarma (https://www.zazijsubaru.cz/) a pak si udelam lepsi predstavu .