Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No to CVTecko uz pry neni tak hrozne jak byvalo,kdysi to pry hrozne rvalo pri vytoceni motoru...Ted uz to pry maji odstupnovane tak ze se to da pri vytaceni motoru prezit...Uprimne jsem s tou CVT nejel, je to az tak hrozne i v tom Levorgu? V nejake recenzi jsem cetl/videl, ze to chvalili, ze to nema ten stejny projev, jako drivejsi CVT a ze to jede solidne.
A co se tyce te chromove listy u Insignie, rekl bych, ze se jedna designove o podobny prvek z Astry, akorat tam vede pricne skrz sloupek. A i me, jako odpurci chromu na aute, to neprijde zas tak hrozne. Tak nejak standardni "ozdoba". Samozrejme je to otazka vkusu.
nechce nějakej fanda 767B? Ne, nejedná se o Boeing ....
Čas 3:18, to bych si to hodil.Kazdopadne ten motor je zabity s tou CVT prevodovkou...
Taky jsem četl.jednoznačně zůstat věrný Japoncům