Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak tenhle chlapik ma doufam nekde bazar, tam bych se klidne zajel podivat jen tak "na pokec"
Už je to 2 příspěvky nad tebou ??Kdyby si někdo nevěděl rady jak napsat inzerát k prodeji auta, zde je inspirace
Mitsubishi space bazar - Auto | Bazoš.cz
Auto - Mitsubishi space bazar. Vybírejte z 142 inzerátů. Prodej snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete.auto.bazos.cz
Zobrazit přílohu 37193
aha, , tak mažu....Už je to 2 příspěvky nad tebou ??
?To už snad ani není možné!Potřeboval jsem zaparkovat v Brně na Polní u nemocnice. Projíždím pomalu a hledám místo nebo někoho, kdo bude vyjíždět. Koukám a po pravé straně sedí maník v Tesle a kouká do mobilu. Zamával jsem na něj, zda nebude vyjíždět. Vyklonil se z okna a říká, že za stovku jo. Asi jsem špatně rozumněl, tak se znovu ptám, jestli bude vyjíždět. A on znovu, že mi za stovku to místo uvolní. No to mě fakt pobavilo.
Kupil drahe auto, nema co zuvatPotřeboval jsem zaparkovat v Brně na Polní u nemocnice. Projíždím pomalu a hledám místo nebo někoho, kdo bude vyjíždět. Koukám a po pravé straně sedí maník v Tesle a kouká do mobilu. Zamával jsem na něj, zda nebude vyjíždět. Vyklonil se z okna a říká, že za stovku jo. Asi jsem špatně rozumněl, tak se znovu ptám, jestli bude vyjíždět. A on znovu, že mi za stovku to místo uvolní. No to mě fakt pobavilo.
Nevím jestli je ta garáž dost velká.?to by slo, ne?
Zobrazit přílohu 37321
vidim 4x vrata takze tak 12-13 aut by tam vlezt mohloNevím jestli je ta garáž dost velká.?