- 1 900
Jak to tak na cestách teď pozoruji,tak bych si řekl že i jo.Nezřídka potkám auto,které na večer jede na denních a nebo úplně po tmě.?i svícení bývávalo dobrovolné
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jak to tak na cestách teď pozoruji,tak bych si řekl že i jo.Nezřídka potkám auto,které na večer jede na denních a nebo úplně po tmě.?i svícení bývávalo dobrovolné
A kdy? Smim li se ptat. Opravdu mne by to zajimalo.i svícení bývávalo dobrovolné
samozřejmě bylo myšleno denní, nepředpokládám, že by tě napadlo jezdit v noci bez světel ??A kdy? Smim li se ptat. Opravdu mne by to zajimalo
Ja se ptal ale na svicevi za snizene viditelnosti (v noci), zavedeni denniho sviceni si pamauji...Denní svícení - autolexicon.net
Od 1. července 2006 byla na českých silnicích zavedena povinnost mít rozsvícena světla po celý den bez ohledu na zimní nebo letní čas (dříve byla povinnost svítit po celý den jen v zimním čase). Denní svícení výrazně napomáhá bezpečnosti silničního provozu a je zavedeno v řadě evropských států.www.autolexicon.net
No potkal jsem i takoveho. Nastesti jen jednou...samozřejmě bylo myšleno denní, nepředpokládám, že by tě napadlo jezdit v noci bez světel ??Denní svícení - autolexicon.net
Od 1. července 2006 byla na českých silnicích zavedena povinnost mít rozsvícena světla po celý den bez ohledu na zimní nebo letní čas (dříve byla povinnost svítit po celý den jen v zimním čase). Denní svícení výrazně napomáhá bezpečnosti silničního provozu a je zavedeno v řadě evropských států.www.autolexicon.net
Tak večer si navočkuju tři piva, ať jsem vodolnější.?
Dobrovolné svícení v noci nebylo nikdy, ale zakázané ano - za války při náletu.A kdy? Smim li se ptat. Opravdu mne by to zajimalo.
Tak at to ockovani zaradi mezi povinna. Bylo by to cestnejsi, nez aktualni stav.
Jinak ja proti ockovani nejsem. Jen se mi nelibi dehonestace tech, co se rozhodli se neockovat. To same by ale platilo i v opacnem pripade...
Jinak to tema sem ale asi nepatri.
Diky. Ikdyz by moohlo byt zajimave jak to bylo, nez se zavedla pravidla silnicniho provozu a jak to bylo u kocaru...Dobrovolné svícení v noci nebylo nikdy, ale zakázané ano - za války při náletu.