Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To je smutné!
U nás ještě ne.A kdo ví jestli vůbec bude.Doufám,že to policajti nebudou vyžadovat,jednak na běžkách moc neumím a bez sněhu to jde ještě víc blbě.?Někde už je sníh?
Ja jsem si rekl, ze zajic musi byt o 4kg lehci jak kocka. Takze dohromady vazi 27kg. (Zkracene)Z+k=10
P+Z=20
P+K=24
‐----------
K=10-Z
P=20-Z
------------
20-Z + 10-Z = 24
Z=3
Zbytek už je jasný....
A to se už fakt oplatí, Horste ?
A kdyby koupil ještě jeden tak dostane zcela zdarma revoluční škrabku na brambory.??A to se už fakt oplatí, Horste ?
Co mě to jenom připomíná??
Nevidim na tom nic vtipneho, i kdyz jsem to mozna jen nepochopil. Aale jestli se jedna o narazku na ty, co se nechteji ockovat, tak je tu jeden zasadni rozdil.
i svícení bývávalo dobrovolnéSviceni je za nizsi viditelnosti povinne, ockovani je oficialne dobrovolne.