dr-zelenka
výkonný člen KLANu
- 265
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak ten zase chtěl do New Yorkeru a skončil v New Yorku
?Ha ha, vypadá to jak po akci Ál Káidy ?To mi připomnělo zážitek z montáže muziky do Passata
přesně po těch 2 dnech jsem měl v hlavě jen 2 slova...UŽ NIKDYtaky jsi měl u toho pocit, že zapojuješ minimálně umělou inteligenci do auta ?
Ja si to pustil k obedu a malem jsem si poprskal monitor. To, jak tam dojel s tim autem na haupne, mne totalne dostalo.Nemůžu si pomoct, abych sem nedal odkaz na Stream Občas mrknu na borce z Ruska či Polska, ale dnes jsem se pobavil Američany. Zvlášť ta třetí epizoda vypadá jak povedený kaskadérský kousek z vysokonákladového akčního filmu. Ale ten úplně poslední záběr jak z amerického Kameňáku
Né, to jak je teď ten svět vzhůru nohama tak ten displej už se přizpůsobuje.?Nebola to várka určená do Austrálie?