• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás pobavilo?

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Původně jsem to chtěl dát do nějakýho tématu "u čeho se mi chtělo brečet", ale nakonec mi to přijde neuvěřitelně vtipný. Abych protáhnul dva kabílky z pravý strany palubky na levou, tak aktuálně Buxus vypadá takhle a mám takový pocit že s rozebíráním nekončím. Zlatá Mazda
IMG_20220108_113028.jpg

@ppfox taky jsi měl u toho pocit, že zapojuješ minimálně umělou inteligenci do auta ?:joy:

Aký je dôvod ťahať 2 káble cez palubku? Kamera?

@myscho dodělávám origo dálkový start a potřebuju tam natáhnout komunikační kabely pro zabezpečovací jednotkou - něco jako CAN BUS

Nemůžu si pomoct, abych sem nedal odkaz na Stream Občas mrknu na borce z Ruska či Polska, ale dnes jsem se pobavil Američany. Zvlášť ta třetí epizoda vypadá jak povedený kaskadérský kousek z vysokonákladového akčního filmu. Ale ten úplně poslední záběr jak z amerického Kameňáku :p

Nemůžu si pomoct, abych sem nedal odkaz na Stream Občas mrknu na borce z Ruska či Polska, ale dnes jsem se pobavil Američany. Zvlášť ta třetí epizoda vypadá jak povedený kaskadérský kousek z vysokonákladového akčního filmu. Ale ten úplně poslední záběr jak z amerického Kameňáku :p
Ja si to pustil k obedu a malem jsem si poprskal monitor. To, jak tam dojel s tim autem na haupne, mne totalne dostalo.:joy:

Back