Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To měla bejt hlavně recese k 1. dubnuNene, uz jen tématický klip k hudbě a máme noveho vedouciho ocko chartu dobrá práce @brnenska.odchytova
Na M6 je za tebou malo mista pro doprednou sedacku? Vim ze moje M3 zvlada sedacku otocenou dozadu hodne spatne a myslel jsem ze M6 je na tom lipO Velikonocích jsem poprvé seděl vzadu za jízdy. A když řídí moje pidi manželka, tak vzadu mám místa jak v S Klasse
Co mě ale nepotěšilo jak hlasitě a nepříjemně pípne signalizace při zařazení zpátečky ze zadních repro. Mimino to zatím nebudí.
Zobrazit přílohu 51042
Úplně v pohodě se tam vleze sedačka a místa tam je dost, ani já totiž nejsem obr. Ale máme ještě mimino ve vajíčku, tak sedí starší kluk vepředu, aby manželka seděla vzadu.Na M6 je za tebou malo mista pro doprednou sedacku? Vim ze moje M3 zvlada sedacku otocenou dozadu hodne spatne a myslel jsem ze M6 je na tom lip
Pro pobavení ze sebe blbce někdy dělám. Tak promiň, pokud to je proti tvému "přesvědčení".Než ze sebe udělat blbce, tak si raději zjisti co to ten nevod vůbec je.