• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás pobavilo?

Taky si říkám jak jinak by se takhle nahoru dostal právě Krtek..

Samsung S22 256GB Tapatalk

Nebo byl už starý a našel si důstojný místo k věčnému odpočinku. Mazda motorový prostor je hold svatyně a i krtek ví, že tam majitele vůbec nepotřebuji čumet narozdil od koncernu

Kontrola kabelů pohledem shora dopadla dobře, nikde nic poškozeného 😀. Zajímavé je, že jsem nikde nenašel špinavou stopu nebo trus. Nechápu.

Soutezite, kdo vymysli vetsi kravinu, jo? ;)
Však nemusíme být jen seriózní...

Tak jsem zchválně zkusil dát Jáwu při prvním startu po zimě (čtení v češtině): hyndyndyndyndyndyndyndynbrrrrrdyndyndyndyndy wrrrwwwwwwwwwwwwwww
:joy:
EDIT: To je masakr... Teď se úplně změní zvukový popisy závad na motoru. Třeba takový "motor točí ale nechce chytit...." (čtení v turečtně): hyndyndyndyndyndyndyndynbrrrrrdyndyndyndyndyvvvvvvvvvvvvvrrrrrrrrrrrrrrr

Poslední úprava:
Tak jsem zchválně zkusil dát Jáwu při prvním startu po zimě (čtení v češtině): hyndyndyndyndyndyndyndynbrrrrrdyndyndyndyndy wrrrwwwwwwwwwwwwwww
EDIT: To je masakr... Teď se úplně změní zvukový popisy závad na motoru. Třeba takový "motor točí ale nechce chytit...." (čtení v turečtně): hyndyndyndyndyndyndyndynbrrrrrdyndyndyndyndyvvvvvvvvvvvvvrrrrrrrrrrrrrrr
Já jsem to teď viděl v diskuzi na iDnes. Viděl jsem už leccos, ale tohle mě fakt hlasitě rozesmálo :)

Spojení krásné krajiny a dobře naladěného auta je čistá radost. A člověk k tomu hned nepotřebuje 500 koní a 1000Nm :)

Tak si dnes ráno jedu jakousi Vlašimí a objížďka jedné uzavírky mě přivede do jiné uzavírky :eek: Nejdřív jsem nechápal, ale pak se tomu jen smál tak, že jsem i zastavil abych to vyfotil :joy:

PXL_20240318_065614062.jpg

Já čekal že to to autíčko někam odpálí či se rozteče a on opravdu efektivní rozmražovač

Back