• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás pobavilo?

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Úplně vidím jak nejdřív chtěl vyřezat jen obloučky pro ty koncovky, ale nepovedlo se mu je udělat pěkné tak ubíral a ubíral až to vypadalo tak hrozně, že to radši seřízl celé 😁 takhle jsem si jednou stříhal vlasy a nahoře je chtěl nechat delší a furt to nebylo ono až jsem byl nakonec plešatý 😁
No jo,ale vlasy dorostou.🤣

Volný překlad: Miláčku, mohl bys vytáhnout kuře z ledničky, nechat ho v klidu s cibulí, pepřem a pivem? Zbytek zprávy je už jen ujištění, že se kuřeti dostane patřičné péče. Nejvíc mě pobavil ten posed a ovladač :D
1705470289666.png

no tvl, co je to za člověka? :joy:

Tak asi čeká na sníh,tak namontoval ohrňač.😂Neměl náhodou v zadu rozmetadlo na sůl?🤣

Tak tohle auto s tak vysokým nájezdem a v tak dobrém a zachovalém stavu ... paráda.Tahle trojka se asi Mazdě povedla ;)

Akorat nerozumim tomu, proc je "servis pouze Mazda" bran, nebo alespon predkladan jako deviza?

Protože hodně velká část populace bere větu "pouze autorizovaný servis" jako zaklínadlo :)

podle mě je to proto že má auto dohledatelnou historii, pokud si to někdo dělá sám tak záznam končí poslední garančkou a potom o autě nezjistíš nic, a může to být všechno udělané sebelíp. určitě se líp prodá auto s historii než bez
a nevím co by bylo na autorizáku špatně, já byl v Dolním Benešově maximálně spokojen

Kolikáté máš auto? Kolik ti je? Snad každý ví, že většina autorizaku je levota a jediné, co máš oficiálně, je papír s úkony nebo El. knížka ale skutečnost a to velmi častá je výměna pouze části náplně oleje nebo běžné přelití, výměna kabinovych filtrů ačkoli tam najdeš stále ten starý a spousta dalších úkonů jen na oko nebo odbyta. Je to už legendární postup a občas jsou výjimky které fungují poctivě. Já tenhle nesmysl neplatil a jezdím ke kamarádovi, který predemnou vše udělá poctivě až to bolí. Ano. Nemám to oficiálně pro kupce ale jen píšu, že je to opravdu dogma v inzerátech tzv. Pouze autorizovaný servis.
Takže je fajn, že jsi ty spokojený se servisem ale pro mě je tato dogma spíše varovaci znamení a důkladnější prohlídka.

Samsung S22 256GB Tapatalk

Back