• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás pobavilo?

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Teorie je moc pěkná věc, jen by mě celkem zajímalo kam by se člověk měl jistit na klasickém návěsu, tam prostě není kam a v zimě to na té plachtě opravdu hodně klouže. A třeba na dálnicích u nás jsou myslím přes zimu asi dvě rampy na úklid a to jestli vůbec. V Německu taky jenom sporadicky aby se neřeklo a v jiných zemích jsem snad rampu nikdy neviděl

Teorie je moc pěkná věc, jen by mě celkem zajímalo kam by se člověk měl jistit na klasickém návěsu, tam prostě není kam a v zimě to na té plachtě opravdu hodně klouže. A třeba na dálnicích u nás jsou myslím přes zimu asi dvě rampy na úklid a to jestli vůbec. V Německu taky jenom sporadicky aby se neřeklo a v jiných zemích jsem snad rampu nikdy neviděl
Ona teorie je moc pěkná věc,ale praxe bývá mnohem složitější.Dobře to znáš ze své profese.😁👍

Tak treba vam na ty argumenty pujde soud, az někoho zabijete. Neee, delam si srandu, nikoho to zajimat nebude.

To myslí vážně?

😳To je snad Apríl,ne?

Mám tu něco k uhlíkové neutralitě.Vykládka čínského a australského uhlí v Rotterdamu.Dnes večer nakládáme 6000 tun uhlí pro německou elektrárnu.Zobrazit přílohu 49059Zobrazit přílohu 49058
V pondělí jsme ve 4 ráno odpluli z Rotterdamu a nyní ve středu jsme v elektrárně Staudinger na Mohanu.Tak budou mít bojovníci proti fosilním palivům a podobní devianti teplo, světlo a mohou využívat vymoženosti techniky dosytosti. I když teď asi budou na dovolené na Bali.IMG_20231204_015536_hdr.jpgIMG_20231206_122200_hdr.jpg

Autoverziu týchto "reťazí" momentálne denne stretávam na asi 100m úseku popri ceste. Niekto to očividne skúšal ale každých asi 20m jeden stratil. Očividne super investícia :grinning:

Takisto tie eska pásky vídam po ceste dosť často tam, kde je nejaký kopček a tabuľa zimná údržba sa nevykonáva :)

Back