Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Sleduje trendy vyspělého západu, takže se nechal přešít.Já dneska zjistil že Alzák je vlastně Alzinka
Zobrazit přílohu 49203
A zdá se, že je ještě pannaJá dneska zjistil že Alzák je vlastně Alzinka
Zobrazit přílohu 49203
ten zmetek!Já dneska zjistil že Alzák je vlastně Alzinka
Zobrazit přílohu 49203
Tak to je slušněj kentus tvlTvl a pak že prej Multipla nejhnusnější auto.No myslím , že ztratila prvenství.
Prvenstvi mel odjakziva Pontiac Aztek a tak to i navzdy zustane.Tvl a pak že prej Multipla nejhnusnější auto.No myslím , že ztratila prvenství.
Je fakt, že proti němu je Multipla krasavec,ale ten ruský bastl mu šlape slušně na paty.Prvenstvi mel odjakziva Pontiac Aztek a tak to i navzdy zustane.
Tak jsem zjistil, že to celou dobu dělám blbě.Díky za poučné videa.Myslím, že i @Natural tu nasbírá cenné rady.Občas se tu rozjede debata o tom jak správně umývat auto. Tak zde pár tipů.
1) Pokud chcete do automatický myčky, ale bojíte se škrábanců v laku, tak se snažte projet automyčkou co nejrychleji
2) Čištění interiéru vyžaduje pořádnou péči a hlavně smysl pro detailing
3) Používejte kvalitní čistící prostředky, hlavně ty co umí dobře odstranit cokoliv
4) Sledujte nejnovější trendy, které vám pomohou s očistou
5) Zapojte do práce i přítelkyni ať ví, co to obnáší
a nebo svého přítele Rosaria
Jasná flexaracing úprava.