Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Sleduje trendy vyspělého západu, takže se nechal přešít.Já dneska zjistil že Alzák je vlastně Alzinka
Zobrazit přílohu 49203
A zdá se, že je ještě panna🤔Já dneska zjistil že Alzák je vlastně Alzinka
Zobrazit přílohu 49203
ten zmetek!Já dneska zjistil že Alzák je vlastně Alzinka
Zobrazit přílohu 49203
Tak to je slušněj kentus tvlTvl a pak že prej Multipla nejhnusnější auto.No myslím , že ztratila prvenství.🤣
Prvenstvi mel odjakziva Pontiac Aztek a tak to i navzdy zustane.Tvl a pak že prej Multipla nejhnusnější auto.No myslím , že ztratila prvenství.🤣
Je fakt, že proti němu je Multipla krasavec,ale ten ruský bastl mu šlape slušně na paty.😂Prvenstvi mel odjakziva Pontiac Aztek a tak to i navzdy zustane.
Tak jsem zjistil, že to celou dobu dělám blbě.🤦Díky za poučné videa.Myslím, že i @Natural tu nasbírá cenné rady.🤣Občas se tu rozjede debata o tom jak správně umývat auto. Tak zde pár tipů.
1) Pokud chcete do automatický myčky, ale bojíte se škrábanců v laku, tak se snažte projet automyčkou co nejrychleji
2) Čištění interiéru vyžaduje pořádnou péči a hlavně smysl pro detailing
3) Používejte kvalitní čistící prostředky, hlavně ty co umí dobře odstranit cokoliv
4) Sledujte nejnovější trendy, které vám pomohou s očistou
5) Zapojte do práce i přítelkyni ať ví, co to obnáší
a nebo svého přítele Rosaria
Jasná flexaracing úprava.👍