Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Je, bežná Wood+Metal to nedávala, potreboval som vyrezať zadnú stenu zo vstavanej skrine ktorá sa nedá odsunúť, tak režem šroby ktorými je tam uchytená.. Ide to, ale spotreba čepelí bude asi značná, ak sa s tým nenaučím lepšie pracovať.To je do multitoolu?
I čínského? Já měl za to, že Číňani kupují uhlí v Austrálii. Jinak ano, ale je to spíš smutnéMám tu něco k uhlíkové neutralitě.Vykládka čínského a australského uhlí v Rotterdamu.Dnes večer nakládáme 6000 tun uhlí pro německou elektrárnu.Zobrazit přílohu 49059Zobrazit přílohu 49058
A já myslím, že @Polsonside generalizuje celkem správně. Problémem turbomotorů je jejich nelineární zátah. Když jsem měl na Kanárech půjčené Clio s obejem asi 1,0 a turbem, tak na křižovatkách při vjezdu na hlavní, kde jsem musel na úzkých silničkách a v lese opravdu zastavit a pak akcelerovat, jsem zuřil. Po přidání plynu to skoro sekundu nedělá nic a pak zátah, že se člověk praštil o hlavovou opěrku. Takže takhle nějak to zřejmě funguje v jím popisovaném případě. Ale nevím, v čem je problém ve tvém případě, když tam máš ten dvoulitr. Ten snad tolik necuká, když si dáváš pozor, ne?Ja bych to negeneralizoval. K chatě máme takový kopeček vysypaný štěrkem. My se tam s S-maxem 2.0TDCi 132 KW, když je bláto, případně sníh, vždycky zahrabeme. I na tom štěrku mívám problém. Ostatní např. s Dusterem s motorem z mixéru (1.0) FWD, nebo Civic 1.4 úplně bez problému. Spíš jsem si říkal, že ten Ford je hodně těžký na předek, a že to ve spojení s relativně velkým výkonem na předek dělá problémy. S Mazdou jsem tam ještě nebyl.
No jo někteří řidiči kamionů by si rádi tu střechu uklidili, jenže to není tak jednoduché..u nás v práci máme rampu ze které to zvládnu, ale když stojíš někde ve světě a padá, nebo hůř prší a mrzne to na led tak si v loji, leda, že jsi sebevrah a vyškrábeš se škvírou mezi kabinou a návěsem na střechu se smetákem což je fakt o hubu..U nás teď začala policie dávat pokutu 100 Kč za sníh na střeše. Bohužel staví jen osobáky a na dodávky a kamiony ser..