• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás pobavilo?

No to je hrozná pičovina. Koukal jsem schválně dál. A pobavilo mě i to kolo držící na náboji.
Tenhle problém už mají dlouho a koukám, že asi neřešitelný :grinning: Jednou jsem sundaval takhle přireznuté kolo přes půl hodiny až jsme myslel, že zbytek kol přehodim zpátky a odvezu to do servisu ať si poraděj.

To jo. Kdysi měl u mě kamos kola z kokodaku a pomáhal jsem mu je prehazovat. A zůstal jsem hned u prvního co drželo na náboji a vůbec nechtělo dolu. Až jsem měl strach ze auto spadne ze zvedaku jak jsem do toho musel busit

Kola držící na náboji u škodovek.. naprosto běžný jev, který řešíme s kolegy každé přezouvání kol našich firemních ochcávek..

Dneska jsem byl na Spořilově něco vyřizovat a když už jsem tam byl tak jsem se kouknul na ten čínsko-anglickej zázrak MG. Konkrétně MG HS. Jako za ty peníze (!v dnešní době!) je to zajímavej povoz, ale pořád je vidět že se mají chlapci trochu co učit a nebo míň šetřit. Docela jsem se musel pousmát jak hodně dílů na pohonu i zavěšení bylo chycený rzí a to to auto mělo najeto nějaký 3km. Na fotce je "zrzavej" kloub poloosy, ale přesně takovouhle lišku rzi měly třeba zadní stabilizační tyčky, různý šrouby, atd.... Prostě trochu mě to rozesmálo.
IMG_20230914_151955_hdr.jpg

Dneska jsem byl na Spořilově něco vyřizovat a když už jsem tam byl tak jsem se kouknul na ten čínsko-anglickej zázrak MG. Konkrétně MG HS. Jako za ty peníze (!v dnešní době!) je to zajímavej povoz, ale pořád je vidět že se mají chlapci trochu co učit a nebo míň šetřit. Docela jsem se musel pousmát jak hodně dílů na pohonu i zavěšení bylo chycený rzí a to to auto mělo najeto nějaký 3km. Na fotce je "zrzavej" kloub poloosy, ale přesně takovouhle lišku rzi měly třeba zadní stabilizační tyčky, různý šrouby, atd.... Prostě trochu mě to rozesmálo.
Zobrazit přílohu 47771
No tak to je teda síla, tady se hodně šetřilo, když černou barvou nastříkali rovnou rezavý kovový části.To bude tak do půl roku celý podvozek jak liška. Těch MG i přes mohutnou reklamu jsem teda zatím moc, aspoň tady u nás v okolí neviděl, tak 1-2. Já bych to teda nechtěl.

Ja tech cinskejch MG par uz videl a letos v IT, AUT a DE jsem jich videl docela dost. Myslim, ze tam jasne jdou i proti Dacii…

Zobrazit přílohu 47771
To je ta dnešní zrychlená doba, lidi chtěj mýt všechno hned (včetně koroze asi), tak jim to výrobce splnil😁

Back