• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Co vás pobavilo?

Tak to tady máme souseda, má Favorita. Jakmile prší, vyběhne ven a už pění auto. S autem sice jezdí 1x za 1/4 roku, ale meje poctivě při každém větším dešti. Vždy si vybavím scénu z filmu Zítra to roztočíme, drahoušku: Pucujete? Pucujete? Novák: Pucuju! Sousedka: Pucujete, ale moc nejezdíte,že? Novák: No, nejezdím, ale taky to nehuntuju...

To já vyběhnu s houbou a kýblem s teplou vodou a když je řádně odprášené, tak ho umeju..nechám ještě oprset a zajedu do garáže, kde ho vytru do sucha :)

Už dva dny se bavím dáváním tohodle zupr fára ne do provozu schopného stavu, ale do pohybu schopného stavu. Zlatýho bludišťáka tomu kdo to trefí jako první co je to za stroj
Malá nápověda: Opravuje se to tampónem
IMG_20180919_184048.jpg IMG_20180919_174312.jpg IMG_20180919_174319.jpg IMG_20180919_184040.jpg

Dnes mě pobavila moje žena. Před časem jsem jí říkal klasický vtip:

Přijde žena k doktorovi a ten se jí ptá:
"Tak kde Vás píchá?"
"Na chatě, proč se ptáte?"

No a manželka se tomu strašně smála a dnes ten vtip chtěla říct našemu známému. Jenže moje žena neumí vyprávět vtipy. Vždycky je nějak poplete. No a tenhle konkrétní vtip taky musela říct ve své verzi:

Přijde žena k doktorovi a ten se jí ptá:
"Tak kde Vás bolí?"
"Na chatě, proč se ptáte?"

No já se smál na celé kolo, ale známý koukal jako blázen. :D

Back