• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Diagnostika LEDkou

• Vlákno založil Vlákno založil Karp
  • Datum založení Datum založení

Karp

člen KLANu
Zprávy
33
Mazdárek. Mám prosbičku. Nevíte někdo jak se dá udělat diagtnostika pomoci LEDky?? Někde jsem to kdysi viděl, ale teď to nemůžu najít. Mám 626 rv97 1.8ccm benzín. Nejsou tam ani žádné popisky, takže nevím co kde je. Ptal jsem se na mazdaclubu, ale je to tam čím dál horší a hned mi to smazali. Klasika. Ani nevím jak tam zrušit účet. Předem díky za typy

Přílohy

• IMG_20150318_183406.jpg
    IMG_20150318_183406.jpg
    787,8 KB · Zobrazení: 26
jaktože nesedí ? Počty pinů na fotce i v PDF jsou totožné ...

Ale jsou jinde... jinak rozmístěny...
Karpe, nemas americkou verzi? V tech letech to melo pro amemeriku obdII. Mrkni pod palubku, jestli tam neni diagnostickej konektor obdII

Kouknu. Sice je to dotažené z Germánska, ale dneska nikdy nevíš :-D

Mazdar mazďáci. Nemáte někdo prosím návod na vyblikání poruch na 323f ba V6 z roku 96 ? Kdysi jsem to dělal na 1.5 ce, ale to je patnáct let nazpět 😁. To si už nepamatuji. Vim, že se v zásuvce v motoráku propojili dva piny kancelářskou sponkou a napojila ledka ale jsem trošku v pasti. Jó a kdyby byl seznam kódů 🤔., vůbec bych se nezlobil 👍👍👍. Svítí mi Abs, tak potřebují najít které. Dík moc za pomoc😉

Tak, vše se podařilo. Sice s problémy, ale je opraveno 👍. Piny jsem propojil, dle návodu, ale kontrolka ABS stále svítila a jen zvláštně problikavala. Jako když jste málo šlapali na kole s dinamem 😁. Tak jsem z toho vyčetl chybu 15, což je jen obecná informace "snímač polohy kola". Tak jsem odpojil baterku, a zkusil to na druhý den. To už mi na četlo chybu 14 a to byl zadní levý senzor. Sranda byla, když jsem jej chtěl objednat. Nikde jsem jej nenašel 🤔. Takže na řadu přišla Mazda na díly a vytáhnout třicet let zarostlé čidlo z ťehlice 😁😁😁. Tři hodiny trápení a sprostých výroků, ale dobrá věc se podařila 👍. Po namontování už diagnostika fungovala jak má. Kontrolka zhasla, stále byblikavala chybu 14 a po smazání vše OK. Asi to moc lidem nepomůže, neb tak staré auta už moc nejezdí, ale chtěl jsem se podělit 👍. Tak Mazdar 😁

Back