Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No ano, aby šetřili občanům peněženky, tak podstatně snížili daně z paliv, proto my co máme do Polska kousek toho teď můžeme využít ? mě se to teda už netýká, od prosince jsem na benzínce nebyl ?Nemajú poliaci náhodou nižšiu "spotrebnú daň" na PHM ? Tákáto cena za N98 je veľmi nízka...
Neni to jen otazka pul roku, ted je to sice diky danovym ulevam levnější cca o 10Kc na litru, ale i předtím vycházela Verva na Orlenu levneji o nejakych 6-7 Kc, nez na Benzine ?Tak dneska poprvé načepováno v Polsku. Verva 98 E5 za 31 korun litr. Tak půl roku mám kde ušetřit.
Potvrzuji, dnes v Polsku na benzince kousek od hranic kolem které pravidelně jezdím vyprodána všechna paliva kromě Vervy98Jinak kolega z PL mi dnes popisoval včerejší šílenství v na benzinkách v PL. Fronty i večer, někde totálně vyčerpáno, někde omezení na 10 litrů. Tak říkal, že jestli to samé bude i dnes, tak si zajede raději natankovat do ČR.
Snad nějaká poplašná zpráva nevyvolá podobnou situaci i u nás...
Mam pocit, ze vlada v Madarsku zmrazila ceny benzinu, takze su proste stejne a nehybne.Jsme v maďarsku v lázních Bük. Je zajímavý,že na všech benzinkách co jsme potkaly, moc jich tu není, je stejná cena za 95. Není rozdíl mezi shell a no name ve vesnici. Cena za 95 fuel save 479.90 forintů což je cca 32,50. Natural 100 vyjde 36,50.
Na slovensku jsme si ani nevšimli. Každopádně žádný šílenství u benzínek se nekoná.....
Já bral včera 37,50 a dnes jsem jel okolo a 39,90, kdyby takhle rychle i zlevňovali, když dojde k propadu ceny ropy...Tak u nás Benzina během 2 dnů zdražila skoro o 3 kč, obyčejná Efecta 95 za 39.5, asi začnu jezdit na Ono ?
Já bral včera 37,50 a dnes jsem jel okolo a 39,90, kdyby takhle rychle i zlevňovali, když dojde k propadu ceny ropy...
Jedu zítra kolem čtvrté ráno tak doufám ze nebude žádná čekačka.Dneska tankovano na Orlen v Cieszyne, Verva 98 - 34.40, -Kc/litr. Cekacka cca 5 min.