Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No nevím např. Rakovník zrovna u dálnice není a má 39,50 jako Strašecí. Přijde mi, že tak razantně zdražila jen Benzina a kompenzuje si ceny v Polsku, protože např. v Rakovniku kousek od Benziny na Robin Oil je benzín stále 36,90To jsou ale nejaky lokalni extremy nebo dalnice
asi skončím s Benzinou nejdrašží benzín v Ostravě EFECTA 95 41.50, obyč nafta 41.90 verva 100 45.50 to je maras ,to i předražená SHELLKA FUEL SAVE 95 ZA 39,90, Za chvíli budou chtít za VERVU 50KČVerva 100 na D6 Velká Dobrá u Kladna 44,90 Kč za litr. Benzina se patrně řídí podle aktuální situace na východní frontě, díky Vladimíre Vladimíroviči.?
Beze srandy, v Boleslavi je situace úplně stejná, do halíře. Taky jsem dneska natankoval na Shellce po letech tankování u benziny. Auto jsem přivezl cca před týdnem a vzal plnou vervy za 41,90. Teď už je za tu cenu obyčejný N95. Díky, nechciasi skončím s Benzinou nejdrašží benzín v Ostravě EFECTA 95 41.50, obyč nafta 41.90 verva 100 45.50 to je maras ,to i předražená SHELLKA FUEL SAVE 95 ZA 39,90, Za chvíli budou chtít za VERVU 50KČ
Benzina-Orlen si podřezal v České republice větev těma nádhernými cenami ,nevím kdo bude ten předražený benzín kupovat vervu za 46 kč možná i vícee tan kartu vyhazuji ,to raději budu jezdit k OMV na maxmotion a ještě ušetřím,je to hnus velebnostiBeze srandy, v Boleslavi je situace úplně stejná, do halíře. Taky jsem dneska natankoval na Shellce po letech tankování u benziny. Auto jsem přivezl cca před týdnem a vzal plnou vervy za 41,90. Teď už je za tu cenu obyčejný N95. Díky, nechci