Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Len aby časom nenarazil na minimálny odber 2L.. ?Můj známý říká “tankuji pokaždé za pět set a platím furt stejně” ???.
NestrašLen aby časom nenarazil na minimálny odber 2L.. ?
Ja mám v Mýte rád tú bezobslužnú Benzinu. Cena cca +0,5 kč oproti Ono ktoré je kúsok, ale väčšinou je tam prázdno a na Ono kolóna až na cestu.Já když jezdím na Hanou, tak vždycky tankuju ve Vysokém Mýtě na Shell. Vždycky tam byla cena o hodně nižší než na Shell v Praze, občas klidně o 2,-. Teď o víkendu jsem byl nepříjemně překvapen, že byla cena "běžná". 39,50,- za obyč benzin 95, kterej ani netankuju.
Bývali tam levní asi kvůli konkurenci v okolí, ale teď už té peněžence neulevím asi ani tam.
To Ono bývá slušně narvaný, pravda. Ostatně jak už to tak bývá vždy a všude ?Ja mám v Mýte rád tú bezobslužnú Benzinu. Cena cca +0,5 kč oproti Ono ktoré je kúsok, ale väčšinou je tam prázdno a na Ono kolóna až na cestu.
naprosto s tebou souhlasím a věř tomu, že za pár týdnu toto rozhodnutí padneprestali ropu odoberať a platiť za ňu
howgh domluvil jsemhlavně žádnou politiku
Však to je ta hra a otálení kolem blokace/izolace SWIFTu ? cyklení paradoxů...naprosto s tebou souhlasím a věř tomu, že za pár týdnu toto rozhodnutí padne