Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jaký způsobem jsi odstranil DPF, svépomocí ? Nebo nějaký servis, jestli se mohu zeptatMám venku už cca 100000km.......
Kluci, nevím z jakého důvodu nenavštěvuje Mazda Club, ale tam tohle vše řešíme poměrně často a hlavně, už je tam toho docela hafo, že by jste věděli o co jde. Ve zkratce. DPF dokonale odtsraní jen zmíněný Kubajs. Musí se přeprogramovat PCM, aby neregenrovala. Dnešní systém emisí to na diag zjistí, že jste off. Ale zatím je v naší zemi takový bordel, že někde projdete i bez, ale chtějí tomu udělat absolutní zákaz. Mechynické odstranění je taj nejmenší záležitost, hlavní sw. Dušujou se i jiní chiptuneři a servisy. Nikdo to neumí jako Kuba. Taky jsem chtěl dát pryč, ale po novele počkám dva roky, kam se to vrhne a zda bude možný projít stk, resp. emise. Protože když to nepůjde, tak by mě beztak čekal nový filtr. Otázkou je ,jak se k tomu budou stavět emise. Páč dvě stanice v čr, když pustí i bez dpf, tak každý pojede tam a obětuje 200 km, než mít voser s novým filtrem. Půl republiky by dojezdilo. Ale jdou po tom zle. Někde jsou svině a vyhazujou i novší auta. Problém je dostatečně vysvětlen v tomto videu http://video.aktualne.cz/dvtv/meren...ormy-nesp/r~fd6e8e4eb3c111e5bc8c002590604f2e/, ale nikdo neví co bude. Osobně jsem viděl vyhozený zánovní auta +/- 5 let. Pak jsou lidi, co píšou, že támhle prolezl i off... Nejmenší cestou odporu jsem si koupil OBDII wifi adaptér, stáhl placený ForScan lite s Google play, který je přímo pro Mazdy, Fordy... Vytáhnu si potřebné pidy a vidím veškeré informace kolem dpf, jeho zenesení, kdy regeneruje, km na výmenu oleje, eploty kolem dpf a vlastně vše, co pcm umožnuje vidět za čidla a senzory. Je toho moc. GH umožnuje i počet oplynulích regenerací od začátku provozu, tudíž si lehce dopočítáte, po kolika km regeneruje podle ujetých na tacho. Jarda dává s GH 400-450km mezi regeneracemi. Dobrá hračka, doporučuju!
Aha, to nevím a je to jedno. Já se budu pohybovat na obou, dokud mě někdo neškrtne za to, že jsem u oboujen ti odpovím, že na Mazda Clubu tu 95% bylo, ale dostaly zákaz, tak jsme udělali nové forum
Aha, to nevím a je to jedno. Já se budu pohybovat na obou, dokud mě někdo neškrtne za to, že jsem u obou
Takový hašterky nedělám. Já se snažím dycinky podat své informace a zkušennosti a případně načerpat nové. Zpět k tématu.tu se ti to nestane, u clubu jo, jakmile se zmíníš o mazdaklanu někde v debatě