• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Galerie klanových podložek RZ

Už jsou namontovaný a snad brzo někoho z vás potkám na zdravici.🙂 Více fotek, až jí hodím do vůně a na pořádný kola. Ty origo 17ctky se mi nelíbí, ale pořád lepší, než pokličáky a nedej bože plechy a trochu umýt by taky chtěla.🙏😅 Díky @Natural

IMG_3434.jpeg

Projela jsem dnes půl republiky a ani jedno auto s klanovými podtácky.. 😂 Takže úplně to nepředpokládám, že bys měl to štěstí 😂 to je vždycky jeden velký zázrak, když se někde někdo objeví.
Tak pro všechny nejpravděpodobnější místo kde na mě můžete narazit je Ecce Homo :laughing:

Už taky mám namontované ;) snad někoho potkám na cestách
Chtělo by to nějaké pěkné kola, co je v plánu na léto?
Mimochodem mám uskladněné BCW PowerTech 8x15 ET25 viz fotky mojí bývalé BA v galerii :)

Ale občas někoho určitě uvidí...respektive spíš si jí všimne někdo dřív...tohle auto už vidět bude trochu rarita..takže já za sebe i klidně mávnu :-) ...to se mi občas povede i sem tam s někým kdo má M6 a je v klanu :-)

Back