Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Si kup nějakou 1:35v měřítku s můžeš ji vozit na palubceAle ten cas zase prijde Uz jsem to vymyslel. Tazny na soba a na plate nejakou Mazdicku
Co třeba takto ? Dá se to shazovat i z letadlatiež by som mohol na parkovisku zastrcit za stierac asi 4-5 Mazdam, ale nemam cas robit grafiku
Nenasiel by sa niekto, kto by sem uploadol nieco pouzitelne, co staci len poslat na tiskarnu? (PDF, JPG, DOC,...)
i to by se dalo zařídit, když si uděláš výlet s hafikama ke Chlumci ,-)Pecka jdu kouknout kdy je sraz a zda zde budu jsem teď až do 23.června mezi pardubice a a hradcem takže nic moc
Ahoj všichni, na základě připomínek aktualizováno... mrkněte na to....
Jak jsem říkal do telefonu, já to nebylPřed půl hoďkou jsem potkala stříbrnou a modrou 6tku směrem od Brna na Lipůvku, přiznejte se dobrovolně.