- 5 252
Parádička, hned tisknuAhoj všichni, na základě připomínek aktualizováno... mrkněte na to....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Parádička, hned tisknuAhoj všichni, na základě připomínek aktualizováno... mrkněte na to....
Jak jsem říkal do telefonu, já to nebyl
Ty jo ja ten den jel do Hradce na výlet...možná sem to byl ja.A u Letovic sem potkal luxusní GY v nádherným tuningu,bílou...jak se tu píše,mazd jezdí cimdal víc.Před půl hoďkou jsem potkala stříbrnou a modrou 6tku směrem od Brna na Lipůvku, přiznejte se dobrovolně.
Co víš, třeba tam měl motor z "nejmenovaného německého koncernu"prave som na Opatove na krizovatke pri Bille videl Mazdu 6 GH kombi, seda farba. Pekna na pohlad, pokial som nevidel zadok auta: vlavo klasicky napis Mazda 6 a vpravo dost nevkusne velkymi pismenani TDI , pricom I bolo cervene. Zostal vo mne taky zmiesany pocit (smiech a plac).
Majitelovi by som doporucil zamysliet sa nad moznostou dat ten dorobeny napis dolu a nechat ho nemenovanemu nemeckemu koncernu, ktoremu ta skratka patri
Co víš, třeba tam měl motor z "nejmenovaného německého koncernu"
Co víš, třeba tam měl motor z "nejmenovaného německého koncernu"
.....jakože bys s blondýnkou zadělal na Mazďátko...?Dnes 6:50 šedá M3 SDN v Přerově u Bečvy řízená blondýnkou?
PS: potřebuju rozšířit přerovskou odnoš
To néééée, Mazďátko mám už jedno doma. Ikdyž...........jakože bys s blondýnkou zadělal na Mazďátko...?