• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Dneska, když jsem se vracel z Chomutova po tom co jsem se byl objednat na vyřešení svolávačky předních airbagů, tak jsem potkal v protisměru za sebou jedoucí červený duo M6 GJ a CX-5.

Dneska na Zlínsku viděna Naturalova poslední ex GG s neorigo ostřikovači světel a MPS zadními světly.:D A s krásným lakem.:)

Oh díky za zprávu, srdce mi zaplesalo :D :) Párkrát jsem ji viděl ve Vyškově taky. Má nová černá kola a červené brzdy, co jsem si naposledy všiml :)
Sakra, hned jsem musel nostalgicky projít foto :happy: Naturalova 6 GG - Ex auto

Včera v Ústí nad Orlicí.
Škoda že nemám fotku když jsem měl taky žlutou a stáli jsme vedle sebe.20170312_085542.jpg

Tak dnes po 650 km v aute jsem potkal spoustu mazd ale fakt jsem nikoho nepoznal :D jediny @MCX3 ale to vubec nevim jeslti je to mozne nekde pod Bezdězem jestli jsi jel?:D jel jsem za spoustou aut tak nebylo tolik casu koukat takze spis jen tak periferne

Tak dnes po 650 km v aute jsem potkal spoustu mazd ale fakt jsem nikoho nepoznal :D jediny @MCX3 ale to vubec nevim jeslti je to mozne nekde pod Bezdězem jestli jsi jel?:D jel jsem za spoustou aut tak nebylo tolik casu koukat takze spis jen tak periferne

Musím Tě zklamat jsem už týden 1000km od domova.

Dnes @dJn3o Protivanov směr Prostějov.
Identifikován podle mazdaklani podložky.;)
Foceno ta jízdy.:rolleyes:

Přílohy

• P_20170415_151825.jpg
    P_20170415_151825.jpg
    175,1 KB · Zobrazení: 44
Poslední úprava:
Dnes @dJn3o Protivanov směr Prostějov.
Identifikován podle mazdaklani podložky.;)
Foceno ta jízdy.:rolleyes:
Chycen pri cinu. :D
Sem si rikal co to kolem me prosvistelo za blazna co mel nejak naspech. :D Jsem si vsiml probliknuti vystraznych, ale bral jsem to jako podekovani ze jsem ti uhnul. Si jel v Oplu ne nebo necem takovym. Ja jel do Hradiska. ;)

za blazna co mel nejak naspech.
No z mého pohledu jsi jel nějak pomalu ty:rolleyes:, asi jsi se kochal, já tudy jezdím každý den a je to jeden z mála úseku kde se dá předjíždět.
Jo, jel jsem z práce, takže služebním.

80 je pomalu na te silnici ktere se neda rikat silnice. :D Nene nekochal jsem se, tady ty cesty znam jak svy boty. ;)
A kde delas? VPO?

A to jsem se jeste mezi Bukovou a Protivanovem myjel s modrou M3, oba jsme se pozdravili. Podle videa pak prozkoumam jestli to byl nekdo odtud. ;)

Poslední úprava:
Jejda :). Chycen při činu. Jsem se zrovna vracel z Hovězí, kde sem vysadil maminu a valil sem domů :).

Dneska jsem potkal asi člena efface.
Teda pokud má klanové rámečky SPZ. Červená trojka BM, už jsem nestihl pozdravit. Jezdí jich tu mraky.

Dneska jsem potkal asi člena efface.
Teda pokud má klanové rámečky SPZ. Červená trojka BM, už jsem nestihl pozdravit. Jezdí jich tu mraky.
Já jsem si říkal kdo má naleštěnou červenou MPSku! A dokonce vím, že to bylo ve Štípě :p.

Back