Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nop, to byl někdo jinýA neviděli jsme se ještě v Lípě?
jo joooo 27/4/2017 v cca 17.30h, Spojovací@Alamaster byl viděn minulý týden v Praze. Volal mi @marabu jestli jsem to já - Ečko na na RZ a klaňácká nálepka na GH, tak jsem hned věděl o koho jde
Nevsimam, mas ho tam nejak malo . Aspon je videt, ze jezdime z vesnice .BTW pylu na kapotě si nevšímejte
Podívej já jezdím ze Strašnic, nejbližší pole je celkem daleko, ale stejně jsou všude ty žlutý sračky...Nevsimam, mas ho tam nejak malo . Aspon je videt, ze jezdime z vesnice .
Tak to je logicky Robine, kdyz sedis v hotelu Golf a koukas na Plzenskou, tak malokdo koukne smerem k hotelu a jeste aby si te vsimnul za oknemVčera jsem potkal na Plzeňský bývalou mazdu člena @Frozz . Mávnul jsem, ale potom mi došlo se sedím v Golfu Světe div se, pozdrav nebyl opětován
Draku já spěchal do práce