Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dnes mně přišlo info že objednávka byla doručena, ale nic mi nedošlo. tak jsem zřejmě někomu z polska udělal cca 240 eurama pěknej den Ještě že jsem si od vás nebral peníze předem. Uvidím jak se to vyvine ale moc šancí tomu nedávám.
Nejdřív mě odepsali že to ještě neposlali , stav objednávky změnili zpět s tím, že pak pošlou číslo balíku, a když jsem napsal že chci zpět peníze, tak už nikdo nekomunikuje. Takže to řeším s PayU systémem, pokud to bude taky bez reakce tak s bankou.
Drobná aktualizace cca 4kg balík je na depu v Brně od včerejšího večera. Takže v pondělí se uvidí.
Ale nejsou mocTak balíček dorazil. Jsou dost velký, ty 101 /102 už musí být moc.
@AlesM @rizek955 dejte vědět do soukromých zpráv ohledně převzetí.
@trex tvoji doobjednavku poslali druhým balíkem (zapomněli je přidat), tak ještě chvíli vydrž prosím
Zobrazit přílohu 22387 Zobrazit přílohu 22388 Zobrazit přílohu 22389
Tak co kluci, kdo z vás 3 už má koncovky na autě ? Můj mechanik je pořád vytíženej, takže není kdy to navařit zatím
Mimochodem to křídlo je supr, je přes něj vůbec vidět? Hned bych si ty dveře s tebou prohodil