Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A co takle si pořídit opravdovej výfuk místo atrapy?
vypadá to dobře, ale ta cena za práci uříznout 2x lauf a nabodovat tam koncovku je otázka pár minut. teda aspon to mi tvrdil kámoš co dělal to samé u mýho auta. když jsem mu cpal prachy tak se usmál a řikal že za těch 15 min práce a dva spoje svářečkou nemůže chtít ani na pivo. ale zase to máš se zárukou na práci, tak můžeš v klidu spátcca 2000Kc montaz
Nerikam ze je to malo, ale mechanik me upozornoval, ze se budou muset vystredit aby v otvorech vypadaly dobre a to uz nevim, jak udelal, videl jsem uz jen hotovy vysledek. Jsem vubec rad, ze me vzali bez objednani a neposlali pryc.vypadá to dobře, ale ta cena za práci uříznout 2x lauf a nabodovat tam koncovku je otázka pár minut. teda aspon to mi tvrdil kámoš co dělal to samé u mýho auta. když jsem mu cpal prachy tak se usmál a řikal že za těch 15 min práce a dva spoje svářečkou nemůže chtít ani na pivo. ale zase to máš se zárukou na práci, tak můžeš v klidu spát
To je totiž stinná stránka toho rčení, že v Praze je blaze (ale taky draze )2000Kč docela dost v MMTUNINGU jsem za to zaplatil 600Kč.
A ani ta ne u FLu nafty má double jen nejsilnější verze