- 2 675
To jsem jedinny, kdo ma v TP pro zimni kola jine rychlostni indexy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Vypadá to, že máš prostě "něco extra".To jsem jedinny, kdo ma v TP pro zimni kola jine rychlostni indexy?
A teď, babo, raď. Ušetřit 20 tisíc Kč a koupit 17" kola?
To jsem jedinny, kdo ma v TP pro zimni kola jine rychlostni indexy?
Na šestku GJ/GL nejsou potřebamůžu poprosit o radu znalé?
dneska jsem se konečně dokopal a objednal disky (@fatran díky) a zimáky. Obratem mi volali jestli mám/musím mít TPMS čidlo. Dost mě zaskočili cenou.... Obejdu se bez nich anebo mi bude auto každých 5km pískat jak blbé?
díky
máš pravdu, na druhou stranu GJ je první auto, ke kterému jsem studoval návod několik týdnů od koupě....Na šestku GJ/GL nejsou potřeba
PS trochu mě překvapuje, že se tu na to ptá dost lidí, to Vám to prodejci neříkají? (např. k čemu slouží to tlačítko s nápisem SET a obrázkem pneumatiky)
Já to nemyslel nijak zletak tady ze sebe udělám vola, ale tlačítko set mi nepomůže při tom jestli si mám koupit TPMS čidlo nebo ne.
Každopádně děkuji
EDIT: Teď jsem to našel i na stránkách auto palace
tak tady ze sebe udělám vola, ale tlačítko set mi nepomůže při tom jestli si mám koupit TPMS čidlo nebo ne.
jééé ja taky nee!!! spíš jsem to myslel tak, že pro mě to je tlačítko a neřeším co je za tlačítkem!!!Já to nemyslel nijak zle
Jo no, nějak to nevyšlo Fatran říkal, že tam pasujou středové krytky z origo kol, teď už je jen sehnatbí se mě víc než originál.
Ty středové krytky mě byly hned podezřelé, jak jsi říkal ten rozměr co ti poradili v Borbetu ten střed 56 mm. Ale myslím, že do těchto půjdou taky koupit ne?
Moje zkušenost je úplně stejná, kromě ty dálnice. Tam mi dokonce přišlo, že skutečně reaguje na plyn velmi vstřícné. Co mne ale zaujalo, že jsem v neděli ráno (10 stupňů) projel stejný okrsky za deště a na mokru a ultragrip držel a odváděl vodu velice slušně. V sobotu se na stejných místech Mazda chtěla někdy valit ven ze silnice 17 stupňů a sucho.Můj subjektivní pocit ze 17" kol: Jízda na rozbořené silnici je výrazně komfortnější a díry jsou míň hlučné. Na druhou stranu mi přišlo, že auto na dálnici s bočním větrem dost plavalo, u 19" kol jsem tento pocit neměl a drželo dobře.
Můžu doporučit OK Pneu z Hlučína.jelikož se blíží jaro, začínám se poohlížet po discích na letní provoz. Už dávno mám vybrané Tomason TN 16 Hyperblack, teď už jen zbývá vybrat vhodného prodejce. Někdo nějaké nápady či návrhy? https://alu-kola.heureka.cz/tomason-tn16-8_5x19-5x114_3-et40/ Díky