- 1 621
Pred chvili jsem tam byl vyvazovat kola na leto. A koukam ze ty tomasony tam maji primo vystavene na obchode,tak jsem je zkouknul nazivo Vypadaji dobrepotvrzuju, že komunikace s OK pneu z Hlučína je super, už mám objednáno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pred chvili jsem tam byl vyvazovat kola na leto. A koukam ze ty tomasony tam maji primo vystavene na obchode,tak jsem je zkouknul nazivo Vypadaji dobrepotvrzuju, že komunikace s OK pneu z Hlučína je super, už mám objednáno
úplně chápu ten rozměr - zase tak špatně na nich Mazda nevypadá a hlavně je komfortnejší. .Ja jsem s rozmerem 225/55/17 naprosto spokojenej.. nejenom, ze posledni cislo odpovida delce myho pindoura ale predevsim to docela pekne tlumi narazy ze "silnice".
Bydlet nekde na rozhrani DE, BE a NL tak dam i devatenacku.. ale ne u nas.
Nicmene souhlas s tim, ze to vypada hur.
DuoExpert od firmy Haweka, je to pomocka na dokonale vystredenie disku na vyvazovacke.mmch kdyz uz jsme u toho vyvazovanil.. na tom predchozim psychoforu vic lidi doporucovalo nejakej priprave pouzit pri vyvazeni...
netusite nekdo, o co slo? ze pry ty origo elektrony nesly uplne idealne vyvazit ci co...
úplně chápu ten rozměr - zase tak špatně na nich Mazda nevypadá a hlavně je komfortnejší. .
DuoExpert od firmy Haweka, je to pomocka na dokonale vystredenie disku na vyvazovacke.
Pozor,Hlučín je na Ostravsku a tu sa robí skoro všade od 6 hodin.unch:.Blééjj psal jsem mu v 6:45am, odpovidal v 7:04 normalni lidi v tuhle hodinu spej...
Pozor,Hlučín je na Ostravsku a tu sa robí skoro všade od 6 hodin.unch:.Bléé
Na Opavsku.
Jak jsem slíbil, tak posílám foto kol Borbet VT 17". Koupil jsem si k tomu i středový kryt kol s logem Mazda, který nepasoval (na foto je tam jen napůl strčenej, za menší poplatek je můžu někomu přenechat na pražskym srazu). .
Bohužel, 2x jsem objednal z číny a pokaždé to byl neúspěch, tak jsem se na to vykašlal a za 10 dní přezouvám na letní Pokud se to podaří někomu vyřešit, tak bych se na příští sezónu rád inspiroval.@Snake vyřešil jsi nějak ty středové krytky? Já teda použil taky ty z originálních 17tek kol, akorát jsou toršku menší. Měřil jsem to a originál mazda má ty krytky vnitřní průměr 49,6 mm, kdežto ty borbety mají 52mm. Sice to drží a vypadá to stabilně, ale kdyby byly nějaké vyzkoušené z číny, asi bych raději objednal
Já právě mám strach, že při neustálém přendavání se to zničí natolik, že to nakonec nezůstane ani v origo 19"Já to přehazuji z originálu 19". V Borbetu drží líp jako ty originál borbet - za zimu ani jedna ztráta květinky.