Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
mě se na tý krásný modrý Auroře spíš víc líbí stříbrný než tmavý, zkus si to dát do konfigurátoru třeba na elektrony.cz
Omluva:dohledal jsem a mám ET 40 a lezou 8mm.
Takže vše ok, teda když prší tak je bok auta jak dobytek, ale vypadaji skvěle na autě.
Vím jak to vypadá.mě se na tý krásný modrý Auroře spíš víc líbí stříbrný než tmavý, zkus si to dát do konfigurátoru třeba na elektrony.cz
Vím jak to vypadá.
Můj názor je:kola musi dělat celkový dojem auta a né aby jen kola poutali pozornost. včera jsem míjel auto s krásnými stříbrnými koli a ani nevím co to bylo za značku auta a proč? Zajímali mě jen kola. Takhle by to asi nemělo být.
Každého věc
Někdo taky kouká nejdřív na prsa a pak na zbytek ženy. Já to mám obráceně.
Prečo píšeš takéto veci? Teraz kvôli tomu už polhodiny skúšam v konfigurátore, aké kolesá by sa mi hodili k autu.mě se na tý krásný modrý Auroře spíš víc líbí stříbrný než tmavý, zkus si to dát do konfigurátoru třeba na elektrony.cz