Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
jde o charakter motoru - je potřeba se kouknout na křivky kW-Nm vs. otáčkyTeď koukám na parametry ve srovnání s 2.0 AT a nepochopil jsem, jaký smysl ta motorizace vlastně má, když je 2.5 AT výkonově výrazně slabší i dynamicky o dost horší než 2.0 AT. Něco jsem přehlédl?
já chtél sice černou, tedy barva mě moc nezajímala ,jen ne červenou. a tohle bylo skaldem( na cestě ) tak jsem to vzal.ikdyź to byla vyšší výbava neź potŕebujiMoc pekné auto a tá farba Nr.1
Nech slúži k spokojnosti spústu kilometrov.
Tuším presne ako u mňa. Prvá jazda s predajni, natakovať na Shell a spraviť prvé foto
Zobrazit přílohu 53977
Tak na křivky jsem se nedíval, ale maximum točáku mají prakticky stejné, ale hlavně zrychlení 2,5 litrového motoru o dost horší oproti 2litru? Ale třeba to srovnání dopadne o dost lépe při rychlostech nad 100 km/h.jde o charakter motoru - je potřeba se kouknout na křivky kW-Nm vs. otáčky
Že 2.0 AT nepůjde koupit.Něco jsem přehlédl?